GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνελήφθη 20χρονος υπήκοος Συρίας, με μη νόμιμους μετανάστες στην Καβάλα

Συνελήφθη χθες (20-2-2018) το πρωί, στο νομό Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας ...



Συνελήφθη χθες (20-2-2018) το πρωί, στο νομό Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 20χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Αναλυτικότερα, στην Εγνατία Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 20χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Στην προσπάθεια του να αποφύγει τη σύλληψη, κατευθύνθηκε στο Λιμάνι Φίλιππος Β’ στο νομό Καβάλας. Έξωθεν του λιμανιού το όχημα ακινητοποιήθηκε και ο δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου διαπιστώθηκε ότι ο 20χρονος μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία για τον 20χρονο περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της αντίστασης, καθόσον αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη στους αστυνομικούς.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.