GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνελήφθησαν 2 διακινητές με 8 μη νόμιμους μετανάστες στην Ξάνθη

Συνελήφθησαν χθες (30-1-2018) το πρωί, στο νομό Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας...

Συνελήφθησαν χθες (30-1-2018) το πρωί, στο νομό Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο (2) αλλοδαποί, ένας 21χρονος υπήκοος Ιράκ και ένας 22χρονος υπήκοος Παλαιστίνης, οι οποίοι προωθούσαν, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, οχτώ (8) μη νόμιμους μετανάστες υπηκόους Πακιστάν και Ιράκ.

Ειδικότερα, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολη – Κομοτηνής, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο, με οδηγό τον 22χρονο και συνοδηγό τον 21χρονο, πλην όμως ο οδηγός του δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Στην προσπάθεια τους να αποφύγουν τη σύλληψη, κατευθύνθηκαν στην Εθνική Οδό Κομοτηνής – Ξάνθης και λίγο πριν την είσοδο της πόλης της Ξάνθης, ο 22χρονος οδηγός ακινητοποίησε το όχημα. Ακολούθως, μαζί με τον 21χρονο συνοδηγό και τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες, τράπηκαν πεζή σε φυγή, πλην όμως συνελήφθησαν άμεσα από τους αστυνομικούς. 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xanthionair.gr
Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο εντόπισαν άλλους τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα, το χρηματικό ποσό των 380 ευρώ και 4 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.