GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνελήφθησαν 2 διακινητές, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις με 21 μη νόμιμους μετανάστες στον Έβρο

Συνελήφθησαν χθες (25-2-2018), στο νομό Έβρου, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Συρία...

Συνελήφθησαν χθες (25-2-2018), στο νομό Έβρου, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 21 και 18 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις συνολικά είκοσι έναν (21) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας, Ιράκ και Ιράν.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών συνέλαβαν τον 21χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα δεκαεπτά (17) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι ο δράστης κινούμενος σε επαρχιακό οδό, έχασε τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, το οποίο προσέκρουσε σε πινακίδα, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός, ενώ στη συνέχεια επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως ακινητοποιήθηκε άμεσα και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Στη δεύτερη περίπτωση, το ίδιο πρωί, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου και του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού πραγματοποίησαν σήματα στάσης στον 18χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Πλησίον του κόμβου Αρδανίου, το όχημα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλικό στηθαίο και κολώνα φωτισμού. Άμεσα οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν τον διακινητή και τους επιβαίνοντες στο όχημα, οι οποίοι εξήλθαν από αυτό και επιχείρησαν να διαφύγουν πεζοί. Όπως διαπιστώθηκε ο 18χρονος μετέφερε με το παραπάνω αυτοκίνητο, παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xanthionair.gr

Από το τροχαίο ατύχημα τραυματίσθηκαν δύο από τους διακινούμενους, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου ο ένας παρέμεινε για νοσηλεία, ενώ ο δεύτερος εξήλθε μετά την παροχή πρώτων βοηθειών.

Κατασχέθηκαν 2 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησαν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Φερών και Σουφλίου.