GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τα αξεσουάρ στα μαλλιά είναι το top trend της χρονιάς!

Τα αξεσουάρ μαλλιών που προσφέρουν αίσθηση πολυτέλειας και μοναδικό στιλ, στις εμφανίσεις σας φέτος έχουν την τιμητική τους! Οι ...



Τα αξεσουάρ μαλλιών που προσφέρουν αίσθηση πολυτέλειας και μοναδικό στιλ, στις εμφανίσεις σας φέτος έχουν την τιμητική τους!

Οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας προτείνουν φιόγκους, headbands, απλές ή floral κορδέλες για να κοσμήσετε τα μαλλιά σας. Ρίξτε μια ματιά στα εντυπωσιακά αξεσουάρ μαλλιών που θα κυριαρχήσουν τους επόμενους μήνες και επιλέξτε αυτό που θα αναδείξει την γοητεία σας.

Stylish Headbands

Τι πιο απλό και συνάμα εντυπωσιακό από ένα headband σε ίσια ή κυματιστά λιτά μαλλιά; Τα headbands κοσμούν και αναδεικνύουν ακόμη και το πιο απλό χτένισμα!

Οι Concept Korea πρότειναν μια πιο σπορ και παιχνιδιάρικη εκδοχή του headband ενώ οι Dolce & Gabbana παρουσίασαν ένα πληθωρικό, extravagant headband με διακοσμημένα cupcakes και έντονα χρώματα, για πιο μεγαλοπρεπείς 

Κομψοί φιόγκοι

Οι φιόγκοι είναι το πιο must αξεσουάρ μαλλιών που θα κυριαρχήσει τους επόμενους μήνες. Ήδη μεγάλοι οίκοι μόδας χρησιμοποίησαν τους φιόγκους στα catwalk τους, αναδεικνύοντας την κομψότητα και τον ρομαντισμό που χαρίζουν.

Βελούδινοι, υφασμάτινοι ή μεταλλικοί φιόγκοι, σε σκούρες ή πιο φωτεινές αποχρώσεις, πιο μινιμαλ ή πληθωρικοί απογειώνουν τα χτενίσματα των γυναικών, προσφέροντας μοναδική αίγλη και λάμψη.

Floral Αξεσουάρ Μαλλιών

Πάθος, ένταση αλλά και ρομαντισμός κυριαρχούν στα floral αξεσουάρ μαλλιών που στολίζουν εντυπωσιακά ακόμη και τα πιο ατημέλητα χτενίσματα.

Οι λουλουδάτες στέκες γεμάτες χρώματα, ζωντάνια και θηλυκότητα επανέρχονται δυναμικά για να απογειώσουν τις εμφανίσεις σας. Ιδανικές για την άνοιξη και το καλοκαίρι, φωτίζουν το πρόσωπο, χαρίζοντας λάμψη και φρεσκάδα στο look σας!

Παιχνίδι με τα τσιμπιδάκια

Χρυσά, ασημένια, μαύρα ή πολύχρωμα τα απλά τσιμπιδάκια μαλλιών μπορούν να μεταμορφωθούν στο πιο chic και εμπνευσμένο, αξεσουάρ μαλλιών που θα δώσει ξεχωριστό ύφος στο στυλ σας.

Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι να τα τοποθετήσετε στα μαλλιά σας για να δημιουργήσετε ένα εξαιρετικά stylish και ξεχωριστό αποτέλεσμα.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xanthionair.gr