GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


N.E. Έβρου: “Το Κίνημα Αλλαγής δεν συζητάει για τις αυτοδιοικητικές εκλογές”

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Έβρου, θέλοντας να ενημερώσει, ορθώς και υπεύθυνα, τους πολίτες του νομού μας, δηλώνει τα πα...

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Έβρου, θέλοντας να ενημερώσει, ορθώς και υπεύθυνα, τους πολίτες του νομού μας, δηλώνει τα παρακάτω:

Το Κίνημα Αλλαγής, έχει όργανα σε όλη την Ελλάδα, και φυσικά και στον Έβρο. Αυτά είναι τα μόνα αρμόδια να εκφράσουν υπεύθυνα και έγκυρα τις θέσεις της παράταξης.

Τα όργανα, κάθε βαθμίδας, την εποχή αυτή ασχολούνται πυρετωδώς με το πολύ σημαντικό, επικείμενο συνέδριο της παράταξης που θα πραγματοποιηθεί στις 16,17 και 18 Μαρτίου 2018 και με την οργάνωση των εκλογών ανάδειξης των συνέδρων στις 4 Μαρτίου 2018.

Θέματα που αφορούν άλλες εκλογικές διαδικασίες, όπως κοινοβουλευτικές ή αυτοδιοικητικές εκλογές, και τους υποψηφίους αυτών, δεν έχουν συζητηθεί ακόμα από τη Ν.Ε. Έβρου.

Όλα αυτά θα μας απασχολήσουν αμέσως μετά το συνέδριο, ακλουθώντας όλες οι δημοκρατικές, διεργασίες και διαδικασίες που προβλέπονται.

Οποιεσδήποτε άλλες, δηλώσεις και δημοσιεύματα, που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό, στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, δεν εκφράζουν θέσεις, απόψεις και κινήσεις ούτε της παράταξης ούτε της Ν.Ε. Έβρου.

Εκ μέρους της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Έβρου:

Η Γραμματέας: Ποϊραζίδου Αλεξάνδρα | Τα Μέλη : Καραμανίδης Άρης, Κεραμέα Εύη, Μπακαλάκης Κώστας, Παναγούτσος Στέλιος, Πλακογιάννης Φώτης, Φωτιάδης Δημοσθένης