GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κίνδυνος – θάνατος στην Εγνατία Οδό, ανάμεσα σε Βανιάνο – Βαφέικα Νεκρά έξι αγριογούρουνα εχθές το βράδυ

Έχασαν τον ύπνο τους στην Τροχαία Ξάνθης και στην Εγνατία Οδό το βράδυ της Τετάρτης, καθώς όπως πληροφορούμαστε, βρέθηκαν νεκρά επάνω στο...


Έχασαν τον ύπνο τους στην Τροχαία Ξάνθης και στην Εγνατία Οδό το βράδυ της Τετάρτης, καθώς όπως πληροφορούμαστε, βρέθηκαν νεκρά επάνω στο οδόστρωμα ανάμεσα στις περιοχές Βανιάνο και Βαφέικα, έξι αγριογούρουνα, που κατά πάσα πιθανότητα παρασύρθηκαν από μεγάλο όχημα το οποίο τα παρέσυρε.

Μέχρι στιγμής από την Εγνατία Οδό δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση που να εφιστά την προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς, πράγμα που μας κάνει να αναρωτιόμαστε, αν οι κύριοι της συγκεκριμένης εταιρίας, με τον τρόπο αυτό προσπαθούν να περάσουν το θέμα στα ψιλά γράμματα, για να αποποιηθούν τις όποιες ευθύνες έχουν, καθώς όπως είναι γνωστό, η Εγνατία Οδός πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις ασφαλείας που να παρεμποδίζουν οποιαδήποτε διέλευση ζώων μέσα από τον αυτοκινητόδρομο, άσχετα αν αυτό σε πολλές περιπτώσεις έχει καταρρεύσει.

Θα πρέπει οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τις νυχτερινές κυρίως ώρες, μιας και όπως φαίνεται, ο συγκεκριμένος αυτοκινητόδρομος, για ακόμη μια φορά, δεν αποδεικνύεται άβατο, για άγρια ζώα και αδέσποτα σκυλιά και οι καθ’ ύλην αρμόδιοι, δεν είναι ικανοί να μας προστατέψουν από τέτοιου είδους κινδύνους.

Αξίζει να σημειώσουμε πως εχθές σήμανε συναγερμός στην Τροχαία Ξάνθης αλλά και στην Εγνατία Οδό, η οποία περισυνέλεξε τα σκοτωμένα αγριογούρουνα, ενώ στο σημείο δε βρέθηκε κανένα όχημα το οποίο να είχε εμπλακεί σε αυτό το ατύχημα, πράγμα το οποίο μας κάνει να σκεφθούμε πως, μάλλον μεγάλο όχημα παρέσυρε και σκότωσε τα έξι αγριογούρουνα.

Εκείνο που θα πρέπει να περάσει άμεσα στην κοινωνία από το συγκεκριμένο περιστατικό, είναι πως οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις νυχτερινές ώρες, αλλά και τις πρωινές, όπου η ορατότητα είναι περιορισμένη, γιατί αν το όχημα ήταν μικρότερο, σήμερα ίσως να μιλούσαμε για κάποιο σοβαρό τροχαίο ατύχημα, που πιθανότατα να στοίχιζε και σε ανθρώπινες ζωές…