GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κλείνει το εργοστάσιο στην Αλεξανδρούπολη η “ΜΑΪΛΛΗΣ”

Το κλείσιμο του εργοστασίου στην Αλεξανδρούπολη που θα οδηγήσει στην απώλεια 49 θέσεων εργασίας ανακοίνωσε ο όμιλος Μαΐλλη. Ειδικότ...

Το κλείσιμο του εργοστασίου στην Αλεξανδρούπολη που θα οδηγήσει στην απώλεια 49 θέσεων εργασίας ανακοίνωσε ο όμιλος Μαΐλλη.

Ειδικότερα, για το εργοστάσιο της Αλεξανδρούπολης υπογραμμίζεται στην σχετική ανακοίνωση ότι ο μηχανολογικός εξοπλισμός του εργοστασίου και των γραμμών παραγωγής δεν προβλέπεται να μεταφερθεί σε άλλη παραγωγική μονάδα του ομίλου, αλλά θα εκποιηθεί προς τρίτους αγοραστές.

Η διακοπή της παραγωγής στην Αλεξανδρούπολη αφορά τα προϊόντα χαρτογωνίες και θερμοσυρρικνούμενο φιλμ και θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Ιούνιο του 2018.

Αναφερόμενος στο θέμα, ο Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Έβρου, Στάθης Ασπιώτης, έκανε λόγο ακόμα ένα “κουφάρι” που θα προστεθεί στη βιομηχανική περιοχή, με 49 εργαζόμενους σε λίγο καιρό να αναζητούν εκ νέου εργασία, στην εποχή της κρίσης.

“Εμείς ως Εργατικό Κέντρο καταγγέλλουμε το κλείσιμο και φυσικά το προωθούμε στα κέντρα αποφάσεων, ενώ παράλληλα καλούμε και τους Βουλευτές της περιοχής μας, να πάρουνε θέση, και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να μην κλείσει αυτό το εργοστάσιο”, επεσήμανε.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xanthionair.gr