GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τις Φέρες και την Αλεξανδρούπολη θα επισκεφθεί ο Λευτέρης Αυγενάκης

Παρουσία του Γενικού Γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη θα γίνει η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της Νομαρχιακής Διοικούσας...

Παρουσία του Γενικού Γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη θα γίνει η εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας στον Έβρο.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, προσκεκλημένος στην εκδήλωση στην οποία φέτος θα συμμετάσχει και η οργάνωση νέων, η ΟΝΝΕΔ, έχει καταρτίσει ένα πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει επισκέψεις σε όλη την Ελλάδα, καθώς όπως δήλωσε και ο Πολυζώης Παρασκευόπουλος Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Έβρου το 2018 είναι η χρονιά των αλλαγών και -κυρίως- των εκλογών.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xanthionair.gr

Ο κ. Αυγενάκης το Σάββατο θα επισκεφτεί τη Δημοτική Ενότητα Φερών και τον Ναό της Παναγίας της Κοσμοσώτειρας ενώ στη συνέχεια θα παραθέσει συνέντευξη τύπου στο Επιμελητήριο Έβρου.

Στην συνέχεια θα συναντηθεί με παραγωγικούς φορείς και θεσμικούς του νομού ενώ αργότερα, θα παραθέσει ομιλία σε ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης.

Πέραν τούτου, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Έβρου αναφέρθηκε και στα τρία χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, λέγοντας πως το αποτέλεσμα των τριών αυτών χρόνων είναι οι μειώσεις των εισοδημάτων του μέσου Έλληνα, η εξαφάνιση της μεσαίας τάξης. “Εμείς ώς ΝΔ, ως υπεύθυνη δύναμη, έχουμε την εναλλακτική πρόταση, και αυτό αποτυπώνεται και στις δημοσκοπήσεις” τόνισε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ ‘Εβρου.