GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο εύκολος τρόπος να διώξεις τη δυσάρεστη οσμή από το τηγάνισμα

Το τηγάνισμα έχει τη δική τέχνη και τεχνική. Αν γίνει σωστά, το αποτέλεσμα κάνει τον κόπο μας να αξίζει. Τηγάνισμα χωρίς αναστάτ...

Το τηγάνισμα έχει τη δική τέχνη και τεχνική.

Αν γίνει σωστά, το αποτέλεσμα κάνει τον κόπο μας να αξίζει.

Τηγάνισμα χωρίς αναστάτωση στην κουζίνα δεν γίνεται: είτε γιατί το καυτό λάδι πετάγεται και λερώνει την ηλεκτρική κουζίνα, τους πάγκους αλλά και εμάς, είτε γιατί οι έντονες και δυσάρεστες μυρωδιές που αφήνει, χαλούν την ατμόσφαιρα του σπιτιού και για να απαλλαγούμε από αυτές χρειάζεται να περιμένουμε για ώρες.

Το τηγάνισμα δεν είναι εύκολη υπόθεση αν δεν ακολουθήσουμε τα σωστά βήματα και δεν είμαστε οργανωμένες.

Ιδανικά, πριν ξεκινήσουμε διαδικασία, το πρώτο που θα πρέπει να κάνουμε είναι να κλείσουμε τις πόρτες των δωματίων όλου του σπιτιού (εννοείται ότι η πόρτα της κουζίνας θα είναι επίσης κλειστή).

Υπάρχει τρόπος να απαλλαγείτε γρήγορα από τις δυσάρεστες οσμές του τηγανίσματος χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε να περάσει μια ολόκληρη ημέρα.

Αρκεί να χρησιμοποιήσετε υλικά που ήδη έχετε στην κουζίνα σας.

Υλικά που θα κάνουν την κουζίνα σας να μοσχοβολήσει και θα αλλάξουν εντελώς την ατμόσφαιρα.

Ενας εύκολος τρόπος είναι να δημιουργήσετε ένα μίγμα από βούτυρο, κανέλα και ζάχαρη και να το βάλετε σε ένα ταψί στο φούρνo.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xanthionair.gr

Ψήστε το για λίγα λεπτά.

Εναλλακτικά, μπορείτε αντί για το παραπάνω μίγμα, να βάλετε σε ένα ταψί φλούδες από εσπεριδοειδή (πορτοκάλια, λεμόνια) και να τις ψήσετε για λίγα λεπτά.

Αν πάλι δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον φούρνο, μπορείτε να βάλετε νερό σε ένα κατσαρολάκι και να προσθέσετε μια κουταλιά ξύδι. Αφήστε το βράσει μαζί με φλούδες από λεμόνι και στικ κανέλας.