GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κατατέθηκε η αίτηση Μουζάλα να «παγώσει» το άσυλο στον Τούρκο αξιωματικό. Αυτή ήταν η προτεραιότητα του

Δυστυχώς για τό περήφανο Ελληνικό λαό, ο Υπουργός του κ. Μουζάλας υπέβαλε αίτηση ακύρωσης αλλά και αίτηση για την χορήγηση προσωρινής δια...


Δυστυχώς για τό περήφανο Ελληνικό λαό, ο Υπουργός του κ. Μουζάλας υπέβαλε αίτηση ακύρωσης αλλά και αίτηση για την χορήγηση προσωρινής διαταγής, προκειμένου να «παγώσει» άμεσα η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής ασύλου, με την οποία δίδεται άσυλο στον Τούρκο συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου, κατατέθηκαν σήμερα στο Διοικητικό Εφετείο της Αθήνας.

Οι αιτήσεις υπογράφονται από τον υπουργό Γιάννη Μουζάλα και εισήχθησαν στο Θ τμήμα του δικαστηρίου, προκειμένου να δικαστούν.

Σημειώνεται, ότι αύριο θα οριστεί και ο δικαστής που θα χρεωθεί τον φάκελλο και στην συνέχεια, θα προσδιοριστεί η ημερομηνία συζήτησης της κυρίας αίτησης και μέσα στις επόμενες μέρες, θα εξετασθεί από την πρόεδρο του εν λόγω Τμήματος το αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής.

Πάντως, τον τελικό λόγο για την αίτηση ακύρωσης θα έχει το Συμβούλιο της Επικρατείας, καθώς σε αυτό θα προσφύγει είτε η Κυβέρνηση είτε ο Τούρκος στρατιωτικός, ανάλογα με το αποτέλεσμα.

Αυτή είναι η κυβέρνηση και έτσι αντιδρά σε κάθε κούνημα του δάκτυλου από τον Ερντογάν. Αλήθεια ποιος Έλληνας πολίτης πλέον πιστεύει ότι αυτοί οι άνθρωποι που τάχθηκαν για να προασπίζουν τα συμφέροντα της Χώρας και ένα από αυτό είναι να επιτρέψουν να λειτουργήσουν οι θεσμοί και να εφαρμόσουν τους νόμους που ψηφίζονται θα το κάνουν;

Ο Γ. Μουζάλας “υπεύθυνος” υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής, αφού άφησε την χώρα να ρημάξει στην κυριολεξία και να γεμίσει παράνομους μετανάστες και δεν ίδρωσε το αυτί του, στην περίπτωση ενός πολίτη, ξένου υπηκόου επειδή γρύλισε ο Ερντογάν, έβαλε σαν το φοβισμένο σκυλί την ουρά στα σκέλια και ως “θεραπαινίδα” μπλοκάρει την δουλειά των Υπηρεσιών της Χώρας για να μην δυσαρεστηθεί ο Σουλτάνος.

Αλίμονο αν αυτοί οι άνδρες – Υπουργοί – κληθούν με τα όπλα να υπερασπισθούν την πατρίδα. Το πιθανότερο είναι να γυρίσουν -όχι μόνο την … πλάτη στους Τούρκους.