GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Αν θέλεις ειρήνη πρέπει να προετοιμάζεσαι για πόλεμο».

Ότι η Τουρκία καίγεται να βάλλει χέρι στα πετρέλαια του Αιγαίου είναι γνωστό της πάση και επίσης είναι γνωστό ότι θα κάνει ακόμη και πόλ...


Ότι η Τουρκία καίγεται να βάλλει χέρι στα πετρέλαια του Αιγαίου είναι γνωστό της πάση και επίσης είναι γνωστό ότι θα κάνει ακόμη και πόλεμο με την Ελλάδα για να μπει στο παιγνίδι. Ως ένα σημείο καλά κάνει αφού προσπαθεί να υποστηρίξει τα συμφέροντα της. Το θέμα πλέον δεν είναι η Τουρκία αλλά η Ελλάδα. Καλές οι δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και οι λεονταρισμοί του Καμμένου αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα δεν αρκούν και οι Τούρκοι – προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους – συνεχίζουν να απειλούν, να κάνουν εκείνες τις διπλωματικές επαφές που χρειάζονται και φυσικά να … εξοπλίζονται αντί να πουλάνε το πλεονάζων πολεμικό υλικό.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι Τούρκοι σαν σοβαροί διπλωμάτες που είναι, αγόρασαν πολεμικό υλικό από Ιταλία και Γαλλία μετά τους S-400 της Ρωσίας, αν αυτό λέει κάτι στην Ελλάδα. Ως γνωστόν αυτοί που συμμετέχουν στα κοιτάσματα της Κύπρου είναι Ιταλοί και Γάλλοι. Αλήθεια πόσα Φίατ και Ρενώ αγοράσαμε σαν χώρα τα τελευταία χρόνια για τις Υπουργάρες μας;

Κανένα. Μόνο Μερσεντές και θωρακισμένες BMW από την Γερμανία που μας έχει στην γωνία και μας μαστιγώνει – θέλω να πιστεύω ότι δεν είμαστε μαζόχες – αν αυτό γίνεται αντιληπτό.

Άρα το πράγμα όσο πάει και «χοντραίνει» και όπως δείχνουν τα πράγματα μόνο με πόλεμο θα τελειώσει, εκτός αν οι φωστήρες της Ελλάδος πούνε στον σουλτάνο το πολυπόθητο «οκ» για συνδιαχείρησει των κοιτασμάτων του Αιγαίου.

Αυτό που πρέπει να κάνει μία κυβέρνηση που σέβεται τον λαό που κυβερνά και προφανώς η παρούσα αγνοεί το ρητό που λέει πώς: «Αν θέλεις ειρήνη, πρέπει να προετοιμάζεσαι για πόλεμο».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ