GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Το εργατικό κέντρο Ξάνθης στο πλευρό των εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ

Με ανακοίνωση του το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης έμπρακτα στηρίξεις τους εργαζόμενους της ΣΕΚΑΠ κατα την εκδίκαση της υπόθεσης στο Διοικητικό Πρ...


Με ανακοίνωση του το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης έμπρακτα στηρίξεις τους εργαζόμενους της ΣΕΚΑΠ κατα την εκδίκαση της υπόθεσης στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Κομοτηνής συνεχίζει τονίζοντας ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους.

Κατά την εκδίκαση της προσωρινής διαταγής στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Κομοτηνής που αιτήθηκε η ΣΕΚΑΠ ΑΕ, προκειμένου μέχρι την εκδίκαση της αναστολής, να παγώσει η είσπραξη του επιβληθέντος προστίμου, το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης παρέστει δυναμικά και εκπροσωπήθηκε δια το Προέδρου του Άγγελο Μπεμπεκίδη ,ενώ κατά την ακροαματική διαδικασία της εκδίκασης παρευρέθησαν οι δικηγόροι Βερβερίδου Χρυσούλα νομική σύμβουλος του φορεά και Μιχαηλίδου Ευαγγελία δικηγόρος Ξάνθης. Με την ευχή ότι η έκβαση των δικαστηρίων θα είναι θετική, για το καλό των εργαζομένων, της κοινωνίας της Ξάνθης και το εθνικό συμφέρον του νομού.

Το Εργατικό Κέντρο Ξάνθης δηλώνει ότι θα στηρίξει κάθε αγώνα των εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ προκειμένου να παραμείνει η επιχείρηση ανοιχτή και θα παρέμβει όπου χρειαστεί.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xanthionair.gr