GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εκπνέει η υποβολή αιτήσεων για το επίδομα πετρελαίου θέρμανσης

Εκπνέει σήμερα η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων από τα νοικοκυριά που δικαιούνται το επίδομα του πετρελαίου θέρμανσης για την πρ...



Εκπνέει σήμερα η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων από τα νοικοκυριά που δικαιούνται το επίδομα του πετρελαίου θέρμανσης για την πρώτη πληρωμή του κουρεμένου κατά 50% επιδόματος που θα γίνει έως τις 15 Φεβρουαρίου.

Για τις αιτήσεις που θα υποβληθούν από αύριο Τρίτη 16 Ιανουαρίου μέχρι και 31 Μαίου η πληρωμή θα γίνει έως τις 30 Ιουνίου 2018.

Για όσους υποβάλουν την τελευταία στιγμή την αίτηση θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η είσοδος στην εφαρμογή γίνεται από την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ www.aade.gr και τις «υπηρεσίες προς πολίτες» πατώντας την επιλογή «Επίδομα Πετρελαίου Θέρμανσης» και κατόπιν την «Είσοδο στην εφαρμογή» που θα οδηγεί στην σελίδα Επίδομα πετρελαίου η οποία ανοίγει με τη συμπλήρωση των προσωπικών κωδικών. Εκεί θα πρέπει να συμπληρώσετε:

Τον Αριθμό παροχής της Δ.Ε.Η.
Αν διαμένετε σε μονοκατοικία ή πολυκατοικία.
Αν είστε ιδιοκτήτης ή ένοικος οπότε συμπληρώνετε τον Α.Φ.Μ. του ιδιοκτήτη.
Τον IBAN λογαριασμό στον οποίο θα πιστωθεί το επίδομα.
Αποδέχεστε τους σχετικούς όρους
Επιλέγετε υποβολή αίτησης
Αυτά που πρέπει να προσέξετε είναι:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xanthionair.gr
Η σωστή αναγραφή του Α.Φ.Μ. σας ή του Α.Φ.Μ. διαχειριστή-εκπροσώπου αν πρόκειται για πολυκατοικία ή του Α.Φ.Μ. της πολυκατοικίας εφόσον έχει δηλωθεί από το διαχειριστή.
Η σωστή αναγραφή του αριθμού παροχής της Δ.Ε.Η. ή του κοινόχρηστου αριθμού παροχής, αν πρόκειται για πολυκατοικία.
Προσοχή! τα στοιχεία του Α.Φ.Μ. και του αριθμού παροχής της Δ.Ε.Η. πρέπει να είναι τα ίδια στο παραστατικό του προμηθευτή και στην αίτησή σας.