GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΚΚΕ Έβρου: “Η Κυβέρνηση “μαδάει” τις λαϊκές οικογένειες – απαράδεκτο να πληρώνουν οι γονείς τα ξενόγλωσσα βιβλία”

Επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε ο Βουλευτής του Έβρου Γιάννης Δελής ο οποίος αφού αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα περιστατικά, κάλεσε τον...

Επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε ο Βουλευτής του Έβρου Γιάννης Δελής ο οποίος αφού αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα περιστατικά, κάλεσε τον υπουργό Παιδείας να τοποθετηθεί και να πει από το βήμα της Βουλής τι μέτρα προτίθεται να πάρει για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία σε όλη τη χώρα, για τις συγχωνεύσεις που απ’ ό,τι φαίνεται θα συνεχιστούν, για την έλλειψη βιβλίων, για την έλλειψη εκπαιδευτικών, για το ότι πληρώνουν τα ξενόγλωσσα βιβλία.

Αναφερόμενη στο θέμα, η Νίκη Δραμανίδου, μέλος της Τομεακής Επιτροπής του Έβρου, δήλωσε πως, θα πρέπει όλα αυτά να σταματήσουν, όπως για παράδειγμα να πληρώνουν οι γονείς για βιβλία υποχρεωτικών μαθημάτων.

Η στάση αυτή της Κυβέρνησης είναι υποκριτική και προκλητική, καθώς θέλει να εμφανιστεί ως προστάτης των λαϊκών στρωμάτων, και την ίδια στιγμή “μαδάει” τις λαϊκές οικογένειες” τόνισε.

Η ερώτηση του Βουλευτή θα συζητηθεί στις 22 του Ιανουαρίου, και πραγματικά είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι θα απαντήσει σε όλα αυτά ο Υπουργός Παιδείας.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xanthionair.gr