GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Το ΠΑΜΕ Ξάνθης για το πολυνομοσχέδιο

Με συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης την Παρασκευή το απόγευμα έδωσαν οι ταξικές δυνάμει...

Με συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης την Παρασκευή το απόγευμα έδωσαν οι ταξικές δυνάμεις στην Ξάνθη πρώτη απάντηση στο νέο πολυνομοσχέδιο με τα αντιλαϊκά μέτρα.

Στη συγκέντρωση μίλησαν η Δ.Μουρούτη και η Γ. Ρόιδου, γραμματέας και πρόεδρος αντίστοιχα του ΔΣ της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν. Ξάνθης, αναφερόμενες στο χτύπημα του δικαιώματος στην απεργία, την παράδοση της λαϊκής κατοικίας στα «κοράκια» και την ανάγκη ξεπεράσματος των ξεπουλημένων συνδικαλιστικών ηγεσιών του νέου και παλιού κυβερνητικού συνδικαλισμού που και αυτή τη φορά με τη στάση τους απέδειξαν τον προδοτικό τους ρόλο.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xanthionair.gr
Στη συνέχεια οι συγκεντρωμένοι πορεύτηκαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης με βασικά συνθήματα «όπλο των εργατών είναι η απεργία – δεν την παραδίδουμε στην εργοδοσία», «τέρμα πια στους εκβιασμούς – εμπόδισε λαέ τους πλειστηριασμούς», «εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι – τώρα με το ΠΑΜΕ επίθεση και πάλη».

Τη Δευτέρα, μέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, η Γραμματεία Ξάνθης του ΠΑΜΕ πραγματοποιεί νέα συγκέντρωση στις 18:30΄ στην πλατεία Ελευθερίας.