GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έρχονται οι μηνιαίοι λογαριασμοί της ΔΕΗ

Αλλαγές με το «καλημέρα» του 2018 προωθεί η ΔΕΗ. Όπως έγινε η γνωστό η εταιρία θα εκδίδει, για όσους πελάτες της το επιθυμούν, μηνιαίους...

Αλλαγές με το «καλημέρα» του 2018 προωθεί η ΔΕΗ. Όπως έγινε η γνωστό η εταιρία θα εκδίδει, για όσους πελάτες της το επιθυμούν, μηνιαίους λογαριασμούς, ενώ θα δίνεται και η δυνατότητα αποστολής των λογαριασμών ηλεκτρονικά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως περί τους 800.000 καταναλωτές είναι γραμμένοι σήμερα το e-bill της ΔΕΗ και θα επωφεληθούν από τις νέες δυνατότητες. Η εταιρία έχει θέσει ως στόχο οι μηνιαίοι λογαριασμοί να ανέρχονται σε 2.000.000.

Τα νέα αυτά δεδομένα δεν θα αλλάξουν τη λογική πληρωμών όμως. Ο κάθε πελάτης θα λαμβάνει τρεις έναντι λογαριασμούς και έναν τέταρτο, που θα είναι εκκαθαριστικός. Οι λογαριασμοί θα αποστέλλονται με e-mail.

Για την ηλεκτρονική πληρωμή των λογαριασμών η εφαρμογή της εταιρίας θα ζητήσει επικαιροποίηση των στοιχείων του πελάτη, ο οποίος θα πρέπει να συμπληρώσει το ΑΦΜ του και τον αριθμό της αστυνομικής του ταυτότητας.

Στόχος της ανανέωσης είναι να μειωθεί το κόστος σε χαρτί, όσο και τα ταχυδρομικά έξοδα.