GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ζητείτε «επαγγελματική» εντιμότητα στην Ξάνθη.

Τα ονόματα των πελατισσών και του επαγγελματία της Ξάνθης γνωστά. Σύμφωνα με μέλλος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου, δύο γνωστές Ξανθι...

Τα ονόματα των πελατισσών και του επαγγελματία της Ξάνθης γνωστά.

Σύμφωνα με μέλλος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου, δύο γνωστές Ξανθιώτισες, στα πλαίσια της έρευνας αγοράς λόγω των επικείμενων εκπτώσεων, πέρασαν από την βιτρίνα γνωστού μαγαζιού υποδημάτων στην Ξάνθη και επέλεξαν δύο ζευγάρια παπούτσια τα οποία το ένα κόστιζε 110 ευρώ και το άλλο 180 προ της έκπτωσης.

Οι δύο φίλες αποφάσισαν να περιμένουν τις εκπτώσεις για να επωφεληθούν της μείωσης που θα γινόταν στην τιμή των παπουτσιών. Δυστυχώς όμως, όταν πήγαν την πρώτη ημέρα των εκπτώσεων, έτσι όπως το κατήγγειλαν σε μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ξάνθης, είδαν την εξής εικόνα.

Το ζευγάρι των παπουτσιών που έκανε 110 πάνω στο καρτελάκι της τιμής έγραφε. Τιμή προ εκπτώσεων 180 ευρώ με την έκπτωση 110 ευρώ.

Το δεύτερο ζευγάρι που κόστιζε προ των εκπτώσεων 180 ευρώ το καρτελάκι πώλησης έγραφε. Τιμή προ έκπτωσης 250 ευρώ. Τιμή πώλησης με την έκπτωση 180 ευρώ.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xanthionair.gr
Βγάλτε λοιπόν τα συμπεράσματα σας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο εν λόγω επαγγελματίας το έκανε και πέρση.

Κάτι λέγετε για εμπιστοσύνη πελατών προς τους Ξανθιώτες επαγγελματίες που μην όχι και τόσο «θερμή» εντιμότητα τους χαλάνε την πιάτσα σε βάρος άλλων επαγγελματιών.

Το άσχημο είναι ότι οι γνωστές Ξανθιώτισσες πελάτισσες του συγκεκριμένου μαγαζιού δεν έβγαλαν μία φωτογραφία με τις τιμές πρό των εκπτώσεων και μία φωτογραφία κατά την διάρκεια των εκπτώσεων για να παρέμβει η αγορανομία και με ένα καλό πρόστιμο ο εν λόγο «έντιμος» επαγγελματίας να μάθει πόση ζημιά κάνει στην Ξανθιώτικη αγορά η έλλειψη εμπιστοσύνης των πελατών απέναντι στους επαγγελματίες της πόλης.