GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Οι ευχές των συμβούλων της αντιπολίτευσης και των δημοτών έπιασαν τόπο και αποκαταστάθηκε η υγεία του κ. Σδρέβανου.

Αιχμηρότατη ήταν η θέση ορισμένων συμβούλων της αντιπολίτευσης κατά της συμπεριφοράς του προέδρου της ΔΕΥΑΞ Μαρίνου Σδρέβανου ο οποίος, ...

Αιχμηρότατη ήταν η θέση ορισμένων συμβούλων της αντιπολίτευσης κατά της συμπεριφοράς του προέδρου της ΔΕΥΑΞ Μαρίνου Σδρέβανου ο οποίος, κατά δήλωση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου είχε ένα ατύχημα με κάποιο μοτοποδήλατο και αυτό στάθηκε αφορμή να μην παραβρεθεί στην συνεδρίαση της Τετάρτης, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί το θέμα της συζήτησης που αφορούσε την ύπαρξη δύο υπηρεσιών Ύδρευσης στον Δήμο Ξάνθης. Όμως την επομένη ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ ήταν παρόντας στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης που είχε σαν αποτέλεσμα αυτή του η «αποκατάσταση» της υγείας να γίνει αντικείμενο σχολείων όπου μάλιστα επικεφαλής συνδυασμού Ξάνθη Σταυρούπολη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Ιπποκράτης Καμαρίδης έκανε το σχόλιο του για την «ανάρρωση» του προέδρου της ΔΕΥΑΞ Μαρίνου Σδρέβανου.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πώς όταν ο δημοσιογράφος της XanthiTimes.gr χαρακτήρισε την απουσία του προέδρου εσκεμμένη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του επιτέθηκε φραστικά λέγοντας του ότι γίνονται και ατυχήματα.

Ο επικεφαλής της παράταξης Σταυρούπολη Ξάνθη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Ιπποκράτης Καμαρίδης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι προσευχές των δημοτών έπιασαν. Απεκαταστάθει η υγεία του προέδρου της ΣΕΥΑΞ κ. Σδρέβανου γιατί μετά από το ατύχημα που είχε με την μηχανή και όπου του ευχηθήκαμε περαστικά, αλλά ήταν και αυτό για να αποφύγει τις ερωτήσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, μέσα σε μία ημέρα έγινε καλά και την επόμενη μέρα εκπροσώπησε την ΔΕΥΑΞ στο Διοικητικό Συμβούλιο».