GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Μακρύ, κοντό ή τσόκερ; Ποιο κολιέ να βάλεις ανάλογα με το ντύσιμό σου

Μια γυναίκα μπορεί να κάνει πολύ ώρα για να ετοιμαστεί τόσο για τη δουλειά όσο και για την έξοδό της. Και, όχι, δεν ντρεπόμαστε γι’ ...

Μια γυναίκα μπορεί να κάνει πολύ ώρα για να ετοιμαστεί τόσο για τη δουλειά όσο και για την έξοδό της.

Και, όχι, δεν ντρεπόμαστε γι’ αυτό. Έχουμε τους λόγους μας.

Έχουμε να διαλέξουμε τα κατάλληλα ρούχα και να τα συνδυάσουμε με παπούτσια και αξεσουάρ, να κάνουμε μαλλιά και μακιγιάζ. Και μπορεί οι φίλοι ή οι σύντροφοι μας να μας κοροϊδεύουν ή ακόμα και να απελπίζονται περιμένοντάς μας, εμείς όμως ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για εμάς.

Θέλουμε να δείχνουμε κομψές, τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.

Ένα λάθος που κάνουμε συχνά, ωστόσο, είναι η επιλογή του κατάλληλου κολιέ που ταιριάζει με το ντύσιμό μας.

Οι ειδικοί αποκαλύπτουν ποια στιλ και ποιο μήκος κολιέ ταιριάζει σε κάθε στιλ ντυσίματος και κυρίως στο κόψιμο της μπλούζας.

Δείτε ποια κοσμήματα για το λαιμό ταιριάζουν στο κάθε είδος ρούχου.

Τοπ με ανοιχτό λαιμό
Τα χοντρά κολιέ που πάνε ψηλά στο λαιμό ταιριάζουν σε τοπ με χαμόγελο, V αλλά και με έξω τους ώμους. Είναι διακριτικά και αγκαλιάζουν τον λαιμό.

Λαιμόκοψη
Τα choker έχουν κάνει δυναμική επιστροφή τελευταία, καθώς ήταν στη μόδα στα 90s. Πάνε σφιχτά πάνω στο λαιμό και μπορούν να φορεθούν τόσο σε καθημερινό όσο και σε επίσημο ντύσιμο.

Ανοιχτός λαιμός
Το κολιέ «της πριγκίπισσας» είναι το πιο συνηθισμένο σε μήκος κολιέ. Πέφτει πάνω στην κλείδα και μπορεί να φορεθεί κυρίως με τις ανοιχτές γραμμές του τοπ.

Στράπλες
Το κολιέ «matinée» είναι πιο μακρύ καθώς πέφτει πάνω στο στήθος. Ταιριάζει με τα στράπλες μπλουζάκια ή φορέματα.

Ζιβάγκο
Το κολιέ «opera» είναι αρκετά μακρύ καθώς φτάνει κάτω από το στήθος. Ταιριάζει σε κλειστό λαιμό, τύπου ζιβάγκο και είναι ιδανικό για casual ντύσιμο.

Βραδινό ντύσιμο
Τα χοντρά και μακριά κολιέ, τα «rope» όπως ονομάζονται, είναι συνήθως σε έντονα χρώματα και σχέδια. Είναι ότι πρέπει για βραδινά ντυσίματα καθώς είναι εντυπωσιακά και τραβάνε τα βλέμματα.