GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με 5 θέματα συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων

Με 5 θέματα συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων Σε δημόσια τακτική συνεδρίαση συνέρχεται η Οικονομική Επιτροπή...

Με 5 θέματα συνεδριάζει την Τρίτη η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων

Σε δημόσια τακτική συνεδρίαση συνέρχεται η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Γενισέας (Δημαρχείο Δήμου Αβδήρων) στις 16 Ιανουαρίου 2018 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ. Α΄/7.6.2010) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση προτάσεων 1ης ανάληψης υποχρέωσης δαπανών προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018, Διάθεση Πιστώσεων (εισηγήτρια Τσάκου Αρχοντία, Προϊσταμένη των Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών).

Έγκριση του πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου και κατακύρωση του συνοπτικού διαγωνισμού του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑΣ ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ» (εισηγητής: Πρόεδρος).

Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας για την προμήθεια με τίτλο: «Προμήθεια Τροφίμων για τις ανάγκες του Κέντρου Υποστήριξης & Κοινωνικής Φροντίδας Βρεφικής – Παιδικής & Τρίτης Ηλικίας και της παροχής γάλακτος για το δικαιούχο Προσωπικό του Δήμου Αβδήρων» προϋπολογισμού 56.527,07€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. (εισηγήτρια: Μισκάκη Αμφιθέα, Πρόεδρος της Επιτροπής διαγωνισμού).

Καθορισμός μισθωτικού ανταλλάγματος της παραχώρησης απλής χρήσης αιγιαλού – παραλίας (εισηγητής: Πρόεδρος).

Έγκριση μετακίνησης εκτός έδρας υπαλλήλων του Δήμου Αβδήρων, έγκριση δαπάνης (εισηγητής: Πρόεδρος).
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xanthionair.gr