GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνελήφθη 46χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, ένα μη νόμιμο μετανάστη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Εξοχής

Συνελήφθη χθες (10-1-2018) το βράδυ, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Εξοχής, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης και του Αστυ...


Συνελήφθη χθες (10-1-2018) το βράδυ, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Εξοχής, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης και του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Νευροκοπίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας, 46χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος μετέφερε παράνομα με όχημά, ένα (1) μη νόμιμο μετανάστη, υπήκοο Συρίας.

Αναλυτικότερα, ο 46χρονος οδηγώντας όχημα (μικρό λεωφορείο), με πινακίδες κυκλοφορίας των αρχών της Βουλγαρίας, μετέβη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Εξοχής, προκειμένου να πραγματοποιήσει έξοδο από την χώρα μας. Εκεί, κατά τη διάρκεια του ελέγχου που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν ότι ο δράστης μετέφερε παράνομα με το παραπάνω όχημα ένα μη νόμιμο μετανάστη, προκειμένου να τον προωθήσει από την Ελλάδα στη Βουλγαρία.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου.