GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στις 30 Ιανουαρίου η φορολοταρία για τις αγορές του Δεκεμβρίου

Στις 30 Ιανουαρίου η φορολοταρία για τις αγορές του Δεκεμβρίου Η κλήρωση θα γίνει στις 6 το απόγευμα – Προηγήθηκαν οι δύο κληρώσει...



Στις 30 Ιανουαρίου η φορολοταρία για τις αγορές του Δεκεμβρίου
Η κλήρωση θα γίνει στις 6 το απόγευμα – Προηγήθηκαν οι δύο κληρώσεις στις 25 Δεκεμβρίου και τις 30 Νοεμβρίου

Την ερχόμενη Τρίτη, 30 Ιανουαρίου, στις 18.00 το απόγευμα θα γίνει σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών η επόμενη κλήρωση της φορολοταρίας για τις συναλλαγές που έγιναν τον περασμένο Δεκέμβριο.

Χίλιοι τυχεροί φορολογούμενοι θα κερδίσουν από χίλια ευρώ. Υποψήφιοι νικητές είναι όλοι όσοι έχουν πραγματοποιήσει αγορές μέσω καρτών κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου.

Το μοντέλο που ακολουθεί το πρόγραμμα της κλήρωσης στην ιστοσελίδα www.aade.gr έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αυξάνονται οι πιθανότητες κέρδους όσο μεγαλύτερο ποσό αγορών έχει πραγματοποιήσει κάθε καταναλωτής.

Οι νικητές ενημερώνονται μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό τους στο taxisnet και τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα έχει δηλώσει ο φορολογούμενος.

Για τους τυχερούς απαραίτητη προϋπόθεση είναι η δήλωση του λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr, στην επιλογή MyTAXISnet – «Ο λογαριασμός μου» – Δήλωση Λογαριασμού – ΙΒΑΝ.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xanthionair.gr
Σε περίπτωση που δεν δηλωθεί τραπεζικός λογαριασμός εντός τριμήνου, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο θα καταβληθεί σε άλλον δικαιούχο, κάτοχο αναπληρωματικού λαχνού.
Από τη σούπερ-φορολοταρία που διεξήχθη στις 25 Δεκεμβρίου και την πρώτη κλήρωση που έγινε στις 30 Νοεμβρίου προέκυψαν 10.693 τυχεροί.

Οι 10.930 από αυτούς κέρδισαν από 1.000 ευρώ, 29 κέρδισαν από 2.000 ευρώ και 4 κέρδισαν από 3.000 ευρώ.

Οι 1.548 εκ των τυχερών λαχνών αντιστοιχούσαν σε μηνιαίες συναλλαγές από 3,70 ευρώ έως 200 ευρώ, οι 6.057 λαχνοί σε συναλλαγές μεταξύ 200,01 ευρώ και 1.000 ευρώ, ενώ 3.395 τυχεροί λαχνοί προέρχονται από μηνιαίες συναλλαγές άνω των 1.000 ευρώ.