GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ειρηνοδικείο Κομοτηνής | Ξεκινούν πλειστηριασμοί με ακίνητο στη ΒΙ.ΠΕ. αξίας 2 εκ. ευρώ

Ο πρώτος πλειστηριασμός αφορά σε ακίνητο στη ΒΙ.ΠΕ. με τιμή πρώτης προσφοράς τα 2.050.000 ευρώ. Επισπεύδουσα η Τράπεζα Πειραιώς και οφειλ...

Ο πρώτος πλειστηριασμός αφορά σε ακίνητο στη ΒΙ.ΠΕ. με τιμή πρώτης προσφοράς τα 2.050.000 ευρώ. Επισπεύδουσα η Τράπεζα Πειραιώς και οφειλέτης η ΧΑΤΖΗΛΟΥΚΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.

Δήμητρα Συμεωνίδου

Με 239 πλειστηριασμούς ξεκινούν την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου οι πλειστηριασμοί στα Ειρηνοδικεία της χώρας, με επισπεύδουσες τις τράπεζες. Για την Τετάρτη έχουν προγραμματιστεί 13 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ενώ στο Ειρηνοδικείο Αθηνών είναι προγραμματισμένοι 28 πλειστηριασμοί ακινήτων. Στο Ειρηνοδικείο Κομοτηνής για την προσεχή Τετάρτη είναι προγραμματισμένος ένας πλειστηριασμός με επισπεύδουσα την Τράπεζα Πειραιώς και οφειλέτη την ΧΑΤΖΗΛΟΥΚΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. Η αποχή για τους συμβολαιογράφους στη Θράκης τελείωσε στις 31 Δεκεμβρίου 2017 και ο πλειστηριασμός αναμένεται να γίνει κανονικά.

Ο πρώτος πλειστηριασμός αφορά σε ακίνητο στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής με τιμή πρώτης προσφοράς τα 2.050.000 ευρώ. Πρόκειται για οικόπεδο 16.000 τετραγωνικών μέτρων που βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής, του Νομού Ροδόπης, στο με αριθμό 29 βιομηχανικό τετράγωνο της περιοχής αυτής εντός του οποίου βρίσκονται κτίριο παραγωγής, κτίριο Η/Μ εγκαταστάσεων, δεξαμενές, αποθήκες, υλικά και προϊόντα ρητινών κ.α.. Το παραπάνω βιομηχανικό συγκρότημα στεγάζει βιομηχανία παραγωγής ριτινών-κολλών.

Στο Ειρηνοδικείο Αλεξανδρούπολης ο πρώτος πλειστηριασμός της 10ης Ιανουαρίου αφορά ένα διαμέρισμα με τιμή πρώτης προσφοράς των 115.000 ευρώ με επισπεύδων ιδιώτη. Στο Ειρηνοδικείο Ξάνθης την ίδια μέρα θα γίνει πλειστηριασμός με επισπεύδουσα την ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε. για έκταση εντός της οποίας βάσει οικοδομικής αδείας κατασκευάσθηκε διώροφο κτίριο το οποίο αποτελείται, από: Ισόγειο επιφάνειας περίπου 160,00 μ2, με χρήση καταστήματος (χώρος έκθεσης αυτοκινήτων) και όροφο, επιφάνειας περίπου 131,00 μ2, που χρησιμοποιείται ως κατοικία. Τιμή πρώτης προσφοράς ορίζεται η εμπορική του αξία δηλ. το ποσό των 219.000 ευρώ.

Τον Ιανουάριο έχουν προγραμματιστεί πανελλαδικά περίπου 900 πλειστηριασμοί. Στο πλειστηριασμό βγαίνουν και πολλά ξενοδοχεία της χώρας με επισπεύδουσες κυρίως τις τράπεζες, αλλά και ιδιώτες προμηθευτές, ένας γύρος που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως τον ερχόμενο Ιούλιο και αφορά περίπου 40 ξενοδοχειακές μονάδες.

xronos.gr