GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνελήφθη 27χρονος υπήκοος Συρίας, με 2 μη νόμιμους μετανάστες στον Έβρο

Συνελήφθη χθες (3-1-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο νομό Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσ...

Συνελήφθη χθες (3-1-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στο νομό Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.
Αναλυτικότερα, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου προκειμένου να το ακινητοποιήσει, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Λίγο πιο κάτω, ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα και επιχείρησε να διαφύγει πεζός, κινούμενος σε παρακείμενη θαμνώδη έκταση, πλην όμως ακινητοποιήθηκε άμεσα και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο όχημα, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης, μετέφερε με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 27χρονου περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της αντίστασης και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθόσον αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του και οδηγούσε το παραπάνω όχημα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.