GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου η Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ»

Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου η Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ» Καλούνται τα μέ...


Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου η Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξάνθης «Η ΑΓΑΠΗ»

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου στην Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18:00μμ. στην αίθουσα του Γηροκομείου Ξάνθης «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ». Επειδή χρειάζεται ενισχυμένη απαρτία η Επαναληπτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 18:00πμ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης ασχέτως αριθμού παρουσιών.

Οι εκλογικές διαδικασίες θα λάβουν χώρα το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 από τις 09:00 έως τις 16:00 στα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών στη Δημοτική Αγορά Ξάνθης.

Υποβολή υποψηφιοτήτων έως την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 14:00 στα γραφεία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών στη Δημοτική Αγορά Ξάνθης.

ΘΕΜΑΤΑ
Διοικητικός απολογισμός πεπραγμένων 2017
Οικονομικός απολογισμός 2017
Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
Συζήτηση – έγκριση απολογισμών – απαλλαγή του Δ.Σ. Έγκριση προϋπολογισμού 2018
Διάφορα θέματα – Προτάσεις
Αρχαιρεσίες για εκλογή οργάνων για την περίοδο 2018-2021

Οι συνελεύσεις του Συλλόγου είναι ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ και είναι καλεσμένοι όλοι να παρευρεθούν (μέλη του Συλλόγου, κάτοικοι και Αρχές του Νομού, εκπρόσωποι Τύπου).

Όλα τα σχετικά έντυπα μπορούν να βρεθούν στην ηλεκτρονική σελίδα www.sagapi.gr

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Χαρ.Παπαχρόνης
Ο Γεν. Γραμματέας