GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έως τις 10 Φεβρουαρίου η υποβολή αιτήσεων χρήσης κοινόχρηστου χώρου

  Η Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Αδειοδοτήσεων & Εμπορικών Δραστηριοτήτων του Δήμου Ξάνθης, ενημερώνει τους ενδιαφερόμεν...


 

Η Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών, Τμήμα Αδειοδοτήσεων & Εμπορικών Δραστηριοτήτων του Δήμου Ξάνθης, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους επαγγελματίες ότι με την υπ αριθμ. 15/17-01-2018 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, αποφασίστηκε η παράταση για το χρονικό διάστημα κατάθεσης των αιτήσεων χρήσης κοινόχρηστου χώρου (ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, εμπορευμάτων και λοιπών δραστηριοτήτων) για το έτος 2018.

Επομένως οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες που δεν έχουν καταθέσει αίτηση για χρήση κοινόχρηστου χώρου για το έτος 2018 μπορούν να καταθέσουν τη σχετική αίτηση στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ξάνθης (Τμήμα Αδειοδοτήσεων & Εμπορικών Δραστηριοτήτων).

Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 10 Φεβρουαρίου 2018.

Σε περίπτωση αυθαίρετης χρήσης κοινόχρηστων χώρων, των οποίων η παραχώρηση της χρήσης έχει επιτραπεί, επιβάλλεται σε βάρος του παραβάτη, με απόφαση του Δημάρχου, εκτός από αναλογούν τέλος και ισόποσο πρόστιμο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 55 του Ν. 4483/2017.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xanthionair.gr