GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνεδρίαση Επιτρ. Ποιότητας Ζωής στις 08/01/2018

Σας καλούμε να προσέλθετε στις 8 Ιανουαρίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:30 σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα δι...

Σας καλούμε να προσέλθετε στις 8 Ιανουαρίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:30 σε τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που θα διεξαχθεί στο Δημαρχιακό κατάστημα που βρίσκεται στην Πλατεία Δημοκρατίας και στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν οι σχετικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α’ 87).

  • 01ο ΘΕΜΑ : Σχετικά με τον χώρο λειτουργίας και τον καθορισμό θέσεων υπαίθριας αγοράς – εμποροπανήγυρης με την ευκαιρία των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών έτους 2018 (εισηγήτρια Δέσποινα Βασιλούδη)
  • 02ο ΘΕΜΑ : Εισηγητική έκθεση για τη Μέτρα ρύθμισης κυκλοφορίας για τη δημιουργία του σχολικού δακτυλίου 28ης Οκτωβρίου – Σερρών – Κολοκοτρώνη – Καβάλας καθώς και για την αντιδρόμηση τμήματος της οδού 12 Αποστόλων και την πεζοδρόμηση τμήματος της οδού Κουγιουμτζόγλου. (εισηγήτρια Παπαδοπούλου Αραβέλα)
  • 03ο ΘΕΜΑ : Εναρμόνιση των χρήσεων Γης στην Πετρελαιαποθηκών του Δήμου Ξάνθης με τις επιταγές του εγκεκριμένου Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (Γ.Π.Σ.) Ξάνθης. (εισηγητής Αντ/χος Δόμησης Κιρατζή Ερκάν)