GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παρουσία του Διοικητή της Α.Α.Δ.Ε. εγκαινιάστηκε το scanner X-RAY που τοποθετήθηκε στο Τελωνείο των Κήπων.

Παρουσία του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων,Γιώργου Πιτσιλή εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο scanner X-RAY που τοποθετήθηκε ...

Παρουσία του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων,Γιώργου Πιτσιλή εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο scanner X-RAY που τοποθετήθηκε στο Τελωνείο των Κήπων.

Πρόκειται για το τέταρτο από τα συγκεκριμένα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα X-RAY που παρέλαβε η ΑΑΔΕ και τέθηκαν σε λειτουργία για την θωράκιση του τελωνείου των Κήπων, το οποίο διευκολύνει σε σημαντικό βαθμό τα στελέχη της τελωνειακής υπηρεσίας καθώς πλέον θα μπορούν να εντοπίζουν ακόμα ευκολότερα προϊόντα κάθε είδους τα οποία μπαίνουν ή φεύγουν λαθραία από τη χώρα.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι ικανό να ελέγχει οχήματα και εμπορευματοκιβώτια μήκους έως 20 μέτρα, πλάτους έως 2,6 μέτρα και ύψους τουλάχιστον 4,5 μέτρα, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.













“Η προσπάθειά μας για περιορισμό του λαθρεμπορίου και για διευκόλυνση του επιχειρείν, δηλαδή για δημιουργία ίσων συνθηκών ανταγωνισμού, είναι διαρκής. Το X-RAY που ξεκίνησε να λειτουργεί στους Κήπους, μαζί με τα άλλα τρία που προμηθεύτηκε η ΑΑΔΕ, συμβάλλουν στην κατεύθυνση αυτή. ” τόνισε μεταξύ άλλων ο ο Διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.