GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έξι εκχιονιστικά οχήματα στην Περιφέρεια ΑΜΘ από τον ΤΑΡ

Πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή, στην έδρα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, η τελετή παράδοσης έξι εκχιον...



Πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή, στην έδρα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, η τελετή παράδοσης έξι εκχιονιστικών οχημάτων -πολυμηχανημάτων από τον Διαδριατικό Αγωγό Φυσικού Αερίου TAP στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η δωρεά,η οποία θα ενισχύσει τις δυνατότητες αποχιονισμού της Περιφέρειας, εντάσσεται στις εθελοντικές κοινωνικές και περιβαλλοντικές επενδύσεις του ΤΑΡ στις περιοχές από όπου διέρχεται ο αγωγός και είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με την Περιφέρεια.

Ένα μηχάνημα θα πάει στη Δράμα, ένα στην Καβάλα, ένα στην Ξάνθη, ένα στη Ροδόπη και 2 στον Έβρο, όπου και εντοπίζονται τα περισσότερα προβλήματα, εξήγησε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χρήστος Μέτιος.

Από τη μεριά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς, έκανε λόγο για μια πολύ σημαντική προσφορά, η οποία βοηθά πολύ στην αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων, ειδικά αυτή την περίοδο, καθώς, όπως πρόσθεσε, ο διαγωνισμός που έκανε η Π.Ε. Έβρου για εκχιονιστικά οχήματα κατέστη κατά 50% άγονος.

“Για μας είναι μια ανάσα, ενόψει της χειμερινής περιόδου, η οποία ελπίζουμε να μην είναι το ίδιο δύσκολη με πέρσι” τόνισε.