GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τρίτος ψευτομουφτης στην Θράκη και η κυβέρνηση τραγουδά τον αμανέ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες και τρίτος ψευτομουφτής στην Θράκη πήρε το “οκ” από τον Ερνντογάν αφού τα γεράκια του Τουρκικού Προξενείο...


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες και τρίτος ψευτομουφτής στην Θράκη πήρε το “οκ” από τον Ερνντογάν αφού τα γεράκια του Τουρκικού Προξενείου του τον παρουσίασαν στην εδώ επίσκεψη του. Ο νέος ψευτομουφτής με έδρα το Διδυμότειχο θα ελέγχει ολόκληρο τον Έβρο και ο ίδιος ο Ερντογάν, όπως λένε οι πληροφορίες μας τον ασπάσθηκε.

Όσο η Άγκυρα διεμβολίζει την Θράκη ο Σκουρλέτης ετοιμάζεται με τον νόμο που έχει στα σκαριά να δώσει το τελειωτικό χτύπημα στην Θράκη.

Βούτυρο στο ψωμί της Άγκυρας είναι ο νόμος Σκουρλέτη που λέει ότι πολίτης μιας περιφέρειας μπορεί να ψηφίζει υποψήφιο από άλλη Περιφερειακή Ενότητα. Φαντασθείτε τι θα γίνει όταν πέσει εντολή από το Τουρκικό προξενείο.

Επίσης θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπ όψη το θέμα των τοπικών δημοψηφισμάτων κάτι που διακαώς επιζητεί η Άγκυρα. Με τον υπό συζήτηση νόμο Σκουρλέτη, οι Τουρκία θα πετύχει ανεξαρτητοποίηση τοπικών τμημάτων της Θράκης όπου εγκληματικά το ΠΑΣΟΚ σε ένα ανθελληνικό δούνε και λαβείν, επέτρεψε με τον Καλλικράτη, την ύπαρξη αμιγώς μειονοτικώνδήμων.

Όπως δείχνουν τα πράγματα ο Σκουρλέτης θα είναι η αιτία που πολλοί δήμοι στην Θράκη που κατοικούνται αμιγώς από τουρκογενής, εκβιαζόμενους πομάκους και φιλάργυρος Ρωμά, πιεζώμενοι από το Τουρκικό Προξενείο θα κάνουν χρήση του νόμου περί τοπικών δημοψηφισμάτων μόνο και μόνο για να δηλώνει η Άγκυρα την παρουσία της στην Θράκη.

Ενώ όλα αυτά που είναι σχεδιασμένα από την Εξωτερική Τουρκική Πολιτική για την Θράκη άρχισαν και υλοποιούνται, η Ελληνική Κυβέρνηση τραγουδά τον … αμανέ της προοδευτικότητας και της ειρήνης των λαών.

Στον ίδιο σκοπό η μείζονα αντιπολίτευση της ΝΔ περιορίζεται σε δηλώσεις χαμηλής έντασης.

Τελικά ολόκληρο το πολιτικό σύστημα “ευλογεί” την παρουσία της Άγκυρας στην Θράκη. Γιατί; Τους έταξαν κάτι;

Τελικά είναι στραβός ο γιαλός; Ή οι Θρακιώτες που βλέπουν το κακό να έρχεται στραβά αρμενίζουν; Και όπως συνήθως οι “βολευτές” της Θράκης και το τοπικό πολιτικό σύστημα αγρόν αγόραζε. Και μέσα σε όλο αυτό το θολό τοπίο έχεις και την Ζιράτ τράπεζα η οποία μπήκε στον χορό των κατασχέσεων χριστιανικών περιουσιών από δάνεια που δόθηκαν και δεν εξυπηρετήθηκαν και δίνει πακτωλό δανείων σε μουσουλμάνους να αγοράζουν όσο όσο χριστιανικές περιουσίες.

Τελικά ποιος θα προστατεύσει την Θράκη;.