GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τρεις συλλήψεις στον Βόλο από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την κλοπή του σήματος της Nova

Έρευνες και συλλήψεις στον Βόλο από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος. Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, σύμφωνα με πλη...


Έρευνες και συλλήψεις στον Βόλο από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος. Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, σύμφωνα με πληροφορίες, κρατούνται τρεις Βολιώτες εναντίον των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για παράνομο διαμοιρασμό σήματος ΝΟVΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις συλληφθέντες ήταν νόμιμοι συνδρομητές του καναλιού, αλλά μέσω ίντερνετ διαμοίραζαν παράνομα το σήμα του με τρίτα άτομα.

Οι συλλήψεις τους έγιναν σε στοχευμένο έλεγχο της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος μετά από αναφορά της NOVA.

Οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα με την αυτόφωρη διαδικασία στην Εισαγγελία Βόλου για την άσκηση ποινικών διώξεων.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις έρευνες για τον απώτερο σκοπό της παράνομης δράσης, ερευνώντας εάν ο διαμοιρασμός του σήματος είχε εμπορικό σκοπό.

Υπό εξέταση είναι ακόμη ο χρόνος τέλεσης του αδικήματος και άλλες παράμετρες της υπόθεσης. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος αναμένεται να προβεί σήμερα σε επίσημες ανακοινώσεις.

Να επισημανθεί ότι ο παράνομος διαμοιρασμός σήματος συνιστά παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Αν από την περαιτέρω έρευνα κριθεί ότι οι συλληφθέντες διαμοιράζονταν το σήμα του συνδρομητικού καναλιού για εμπορικούς σκοπούς, τότε προβλέπεται η εναντίον τους άσκηση ποινικών διώξεων σε βαθμό κακουργήματος, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο ποινικός κώδικας.

Κ. Μ.