GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γέμισε πράκτορες της ΜΙΤ η Θράκη λόγω της επίσκεψης Ερντογάν! Αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμά του!

«Ψάχνουν» από σπίτι σε σπίτι για…»κρυφοΓκιουλενικούς», «σκοτωμός» στους πολιτευτές για μια…πρόσκληση για το γεύμα με τον Τούρκο Πρόεδρο....


«Ψάχνουν» από σπίτι σε σπίτι για…»κρυφοΓκιουλενικούς», «σκοτωμός» στους πολιτευτές για μια…πρόσκληση για το γεύμα με τον Τούρκο Πρόεδρο.

Εδώ και τουλάχιστον μια βδομάδα γέμισε πράκτορες της ΜΙΤ η Θράκη, λόγω της επίσκεψης Ερντογάν. Πράκτορες που εκτός του «φόρτου» για την επικείμενη επίσκεψη του Προέδρου της Τουρκικής Δημοκρατίας όπως λένε οι πληροφορίες μας, αναζητούν στην περιοχή μας και..»κρυφοΓκιουλενικούς» που επί ΓΑΠ είχε ισχυρότατες προσβάσεις στο μειονοτικό σχολείο και ιδίως στους θρησκευτικούς και εκπαιδευτικούς κύκλους.
«Ψάχνουν» από σπίτι σε σπίτι για…»κρυφοΓκιουλενικούς», μου αποκάλυψε μειονοτικός δημοσιογράφος σε σχετικό ερώτημά μου, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες μου!

Την ίδια ώρα πάντως μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί από την Ελληνική Αστυνομία τόσο στην Αθήνα όπου θα έρθει σήμερα Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου αλλά και στις δυο πόλεις της Θράκης Αλεξανδρούπολη και Κομοτηνή, είναι δρακόντεια. Οι Τούρκοι όπως συνηθίζουν σε κάθε ταξίδι του Ερντογάν σε ξένη χώρα, έχουν κινητοποιήσει και φέρνουν μαζί τους μεγάλο αριθμό πρακτόρων που θα είναι επιφορτισμένοι τόσο με την ασφάλεια του Προέδρου τους αλλά και της…υποδοχής, προς αποφυγή κάθε δυσάρεστης έκπληξης!

Στην Αλεξανδρούπολη ήδη από την Δευτέρα οι συσκέψεις της αστυνομίας είναι συνεχείς και βρίσκεται κυριολεκτικά σε συναγερμό και σε αυτές συμμετείχαν και άνθρωποι της προσωπικής ασφάλειας του Τούρκου Προέδρου.

Παράλληλα στην Κομοτηνή την Δευτέρα υπήρχαν δεκάδες αστυνομικοί των ΜΑΤ από την Ξάνθη, την Κομοτηνή αλλά και εκτός Θράκης που έκαναν μάλιστα δοκιμαστικά έξω από τα…δικαστήρια!
Ειδικές συσκέψεις έγιναν και στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος», όπου θα προσγειωθεί το Προεδρικό τουρκικό αεροσκάφος, κατά πάσα πιθανότητα λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής ενώ η Ελληνική Αεροπορία βρίσκεται επίσης επί ποδός φοβούμενη ακόμη και για χτύπημα από τον…αέρα! Ποτέ δεν υπήρχε τέτοια κινητοποίηση για στο παρελθόν για ξένο ηγέτη που επισκέπτεται την χώρα μας.
Κι όσο για το περιβόητο…φαγητό…. Οι πληροφορίες λένε ότι γίνεται «σκοτωμός» στους πολιτευτές για μια…πρόσκληση για το γεύμα με τον Ερντογάν ενώ επικρατεί απόλυτη μυστικότητα και σε ποιο μαγαζί θα γίνει αλλά και πόσους προσκεκλημένους θα περιλαμβάνει…(σ.σ. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ωστόσο οτι εν τέλει το πρόγραμμα του, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, μετατράπηκε και αντί του Τουρκικού προξενείου, το γεύμα θα γίνει στο Chris & Eve")
Ειδικότερα, ο Ταγίπ Ερντογάν θα αφιχθεί στην Κομοτηνή στις 11:30 το πρωί της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου όποτε και θα πάει στο τζαμί του Κιρ Μαχαλά στην οδό Φιλιππουπόλεως για την προσευχή της ημέρας. Αργότερα, θα επισκεφθεί το Μειονοτικό Γυμνάσιο – Λύκειο Κομοτηνής (πρώην «Τζελάλ Μπαγιάρ») ενώ κατόπιν θα μεταβεί, αντί του τουρκικού Προξενείου, στο ξενοδοχείο «Chris & Eve» όπου και θα συναντήσει στελέχη της μειονότητας στα οποία θα παραθέσει ομιλία. Οι προσκλήσεις των εκλεκτών στο τραπέζι προς τιμή του Προέδρου θα ξεκινήσουν και θα δίνονται απο σήμερα..

Η παραμονή του Τούρκου προέδρου στην περιοχή θα διαρκέσει τελικά 5 αντί για 3 ώρες με τον ίδιο και την πολυπληθή συνοδεία του να αναχωρούν για το αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης στις 16:30 μμ.

Τέλος σημειώνουμε ότι η αναχώρηση για την Τουρκία και αφού ο Ερντογάν ακολουθήσει το πρόγραμμά του στην Κομοτηνή, θα γίνει περίπου στις 9 βράδυ το Παρασκευής.
Οι ακριβείς ώρες προσγείωσης και απογείωσης θα γίνουν γνωστές στις ελληνικές αρχές την τελευταία στιγμή, για προφανείς λόγους ασφαλείας, ενώ η προσευχή της Παρασκευής θα γίνει μάλλον μετά τις 1 το μεσημέρι…

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΑΠΟ… ΤΟΥΡΚΙΑ;!!!

Πάντως την ίδια ώρα που τόσο η Ελληνική πλευρά όσο και η Τουρκική προσπαθούν να υποβαθμίσουν την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου στη Θράκη χαρακτηρίζοντάς την…προσωπική (σ.σ. Θα έρθει να κάνει προσευχή και να φάει…είπε ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος όταν ρωτήθηκε),
Τουρκική ιστοσελίδα που πιθανόν να είναι και προβοκάτσια με την πλήρη στήριξη των ιμάμηδων Ξάνθης και Ροδόπης, καλούν τους μουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης σε γενικό ξεσηκωμό υπέρ του Ερντογάν!
Συγκεκριμένα, ιστοσελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, πιθανότατα στην Τουρκία, καλεί σε μήνυμά της τους μουσουλμάνους της Θράκης σε «γενικό ξεσηκωμό» υπέρ του Ρ.Τ.Ερντογάν ο οποίος θα βρεθεί την Παρασκευή στην Κομοτηνή στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής του στην Ελλάδα.
Το ύφος της γραφής και τα υπονοούμενα που αφήνει ο άγνωστος αρθρογράφος στρέφονται ευθέως κατά της Ελλάδας και φυσικά είναι άκρως προκλητικό, σε ότι αφορά την μειονότητα που αποκαλεί τουρκική. Διαβάστε το σχετικό κείμενο:

«Εξαφανίσατε τον Σαδίκ Αχμέτ που έφερνε στην πλατεία μπροστά στο δικαστήριο δέκα χιλιάδες άτομα και τα ενθουσίαζε με την ομιλία του.
Αυτή την φορά δεν θα είναι όμως μόνο η Κομοτηνή, αλλά Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Σάππες και Μύκη, όλη η Δυτική Θράκη θα βρίσκεται στους δρόμους της Κομοτηνής.
Η κριτική και η αντιπολίτευση αφήνεται κατά μέρος.
Η μέρα είναι μέρα του Ερντογάν.
Η μέρα είναι μέρα της Τουρκίας, είναι η μέρα που όλοι οι φόβοι πάνε στην άκρη, είναι η μέρα που 145.000 άνθρωποι θα κραυγάσουν με κοινό ενθουσιασμό.
Αυτή είναι η μέρα, όλοι με μια καρδιά, όλοι είμαστε Ερντογάν. Διότι αυτός είναι ο πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας. Την Παρασκευή, oι δρόμοι γύρω από το τζαμί Κιρμαχαλλέ να γεμίσουν και να πλημμυρίσουν.

Την Παρασκευή η Τουρκική Δημοκρατία θα βρίσκεται στην Κομοτηνή για να δείξει όχι την δικαιοσύνη αλλά την δύναμη της αγάπης.

Λαέ της Δυτικής Θράκης που γέμισες τις πλατείες με τον Σαδίκ Αχμέτ.
Το έπραξες και παλιότερα.
Πάλι μπορείς να το κάνεις.
Τώρα πρέπει να ξεσηκωθεί όλη η δυτική Θράκη!
Η εξουσία που καταδικάζει την δικαιοσύνη, που απαγορεύει την ονομασία ¨Τούρκος¨ και δεν αναγνωρίζει τους μουφτήδες μας, πρέπει τώρα να βρει απέναντι του εκατό χιλιάδες κόσμο».