GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



ΑΝΤΙ-ΔΕΛΤΙΟ

Πολύ σωστά άγγιξε το θέμα «άγιο τσιπουράκι» ο σεφ ζαχαροπλάστης του Κάτι Άλλο Στέλλιος Αρσενίου. Καιρός είναι νομίζω, ότι η εκκλησία ν...


Πολύ σωστά άγγιξε το θέμα «άγιο τσιπουράκι» ο σεφ ζαχαροπλάστης του Κάτι Άλλο Στέλλιος Αρσενίου. Καιρός είναι νομίζω, ότι η εκκλησία να κάνει κάτι για το «άγιο τσιπουράκι» ή της «Παναγιάς το δάκρυ». Δεν λέω να το αγιοποιήσει αλλά όσιο μπορεί να το κάνει. Αφού τώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, κι αυτό θα γίνει ακριβοθώρητο όπως οι Άγιοι.

Η ΝΔ λοιπόν πήρε τον Δικηγορικό Σύλλογο Ξάνθης. Δεν ξέρω πόσο βοήθησε το κόμμα για να πάρει την προεδρία ο Κ. Μαλάκης αλλά όπως μας λένε τα όργανα του κόμματος δεν ανακατατεύτηκαν καθόλου και ότι όλα ήταν προσωπικές επαφές και η επαγγελματική διαδρομή του νέου προέδρου. Συμφωνούμε και επαυξάνουμε. Εδώ η ΝΟΔΕ δεν βγάζει φωνές σε πολιτικά εγκλήματα που γίνονται στην Ξάνθη, Μαλάκη θα στήριζε;

Οσο για αυτό που είπε η Υπουργός κα Α χτσιόγλου, ότι δηλαδή Οι Έλληνες, τώρα με το ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να κοιμούνται ήσυχοι για το θέμα των πλειστηριασμών, δεν είναι να το σχολιάζει κανείς γιατί το κορίτσι δεν είναι από εδώ. Ήρθε από το φεγγάρι, έγινε Υπουργός, οπότε σαν τέτοια υπουργός τέτοια θα λέει.

Εγώ θα προσθέσω ότι οι Έλληνες τώρα με το ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα θα κοιμούνται, όμως δεν είμαι βέβαιος αν αντί για σκεπή θα έχουν πάνω από τα κεφάλια τους τα αστέρια γιατί θα χάσουν τα σπίτια τους στους πλειστηριασμούς του ΣΥΡΙΖΑ.

Είδαμε πάλι τα Δελτία τύπου του Δήμου Τοπείρου και τον ίδιο τον Δήμαρχο αγκαλιά με πολίτες και παπάδες. Δηλαδή τζάμπα προβολή. Προφανώς ο δήμαρχος Τοπείρου δεν γνωρίζει ότι αυτά πληρώνονται.

Να μου το θυμηθείτε το θέμα των πλειστηριασμών δεν θα περάσει έτσι. Μέχρι τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ ισοπέδωσε τα πάντα χωρίς ουσιαστική αντίδραση από τους πολίτες, αλλά πρέπει να ξέρει ότι ο Έλληνας το θέλει το κεραμίδι του. Για αυτό πριν ο ΣΥΡΙΖΑ φάει κανένα πολιτικό κεραμίδι στο κεφάλι του, καλό είναι να το προσέξει αυτό το θέμα γιατί θα βρεθεί χωρίς πολιτικό κεραμίδι για να στεγάσει τα πολιτικά του όνειρα. Εκτός αν κρίνει και ο ίδιος ότι έκλεισε ο κύκλος του και ότι κακό προλάβει ακόμη να κάνει στην χώρα, ας το κάνει.

Πραγματικά το θέμα της λαθρομετανάστευσης κατάντησε ρουτίνα αλλά πολύ επικίνδυνη. Το αποτέλεσμα φάνηκε με την σύλληψη των 9 Τούρκων στην Αθήνα. Για φανταστείτε λέει να εκτελούσαν κάποιοι τον Ερντογάν στην Αθήνα; Φωτιά στα μπατζάκια μας.

Ελπίζουμε μοναχά να μην γίνει κανένα πραξικόπημα στην Τουρκία όσο είναι εδώ και όσο για τον Ερντογάν που φαγώθηκε να προσευχηθεί σε τζαμί της Κομοτηνής ας φύγει μία μέρα νωρίτερα να πάει σε τζαμί της Τουρκίας να προσευχηθεί αφού είναι τόσο θρήσκος.

Βρε δεν παρατάτε τα «σάπια» σας; Αλλά σε αυτό δεν φταίει ο Ερντογάν για να πούμε και του στραβού το δίκιο. Φταίνε οι φωστήρες της Αθήνας που του δίνουν το δικαίωμα να κάνει «περαντζάδα» από την Θράκη σαν να είναι συνιδιοκτήτης.

Βρε δεν πάτε να πνιγείτε εκεί στην Αθήνα που νομίζεται πώς η Θράκη είναι χώρος για να παίξετε τα πολιτικά σας παιγνίδια;

Το θέμα βέβαια είναι πότε η Θρακιώτες θα αναλάβουν τις ευθύνες τους κι θα στείλουν από εκεί που ήρθαν πατριδοκάπηλους, ψεύτες και πολιτικάντηδες μαζί και τους ντόπιους πολιτικούς φωστήρες εννοείτε γιατί απ ότι φαίνεται αυτοί είναι ποιο επικίνδυνοι από τους Αθηναίους πολιτικούς φωστήρες.

Βρε δε μπα να πνιγείτε;

Εμάς εδώ στην Θράκη αφήστε μας στον καθημερινό αγώνα μας και την αγωνία μας για το αύριο που το έχετε υποθηκεύσει.