GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ανείπωτη τραγωδία εχθές το πρωί στη Σμίνθη…

   Ανείπωτη τραγωδία εχθές το πρωί στη Σμίνθη…   Ψυχικά ασθενής που βγήκε με τριήμερη άδεια από το Ψυχιατρείο Αλεξανδρούπολης μαχαί...


 

 Ανείπωτη τραγωδία εχθές το πρωί στη Σμίνθη…
 
Ψυχικά ασθενής που βγήκε με τριήμερη άδεια από το Ψυχιατρείο Αλεξανδρούπολης μαχαίρωσε θανάσιμα την κόρη του και στη συνέχεια κρεμάστηκε μέσα σε ρέμα
– Σοκαρισμένη η κοινωνία της ορεινής περιοχής, αλλά και της Ξάνθης, από την είδηση για τον παιδοκτόνο – αυτόχειρα
– Βρέθηκε σημείωμα στην τσέπη του, που εξηγούσε τα αίτια του κακού

Μία ανείπωτη τραγωδία εξελίχθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Σμίνθη της Ξάνθης. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, 49χρονος ψυχικά ασθενής που έλαβε τριήμερη άδεια από την Ψυχιατρική Κλινική Αλεξανδρούπολης την Πέμπτη, μαχαίρωσε θανάσιμα την 18χρονη κόρη του στο υπόγειο του σπιτιού τους και στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε ρέμα της περιοχής, όπου έδωσε τέλος στη ζωή του δια απαγχονισμού.

Σύμφωνα με τις πηγές μας, στην τσέπη του παιδοκτόνου – αυτόχειρα βρέθηκε σημείωμα στο οποίο ανέφερε τους λόγους που προέβη στη δολοφονία του ίδιου του του παιδιού και αφού επιβεβαιώσαμε τις πληροφορίες μας, ο δολοφόνος ανέφερε ότι είχε πληροφορίες πως η κόρη του κυκλοφορούσε ως συνοδηγός σε μηχανάκια αγοριών και έκανε παρέα με αγόρια και για το λόγο αυτό τη σκότωσε.

Την υπόθεση ανέλαβε η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ιατροδικαστής Ν. Κηφνίδης, αφού εξέτασε τις δύο σωρούς, έκανε λόγο για σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και την τραχηλική χώρα της κοπέλας, οι οποίες πιθανότατα προκλήθηκαν από μαχαίρι. Περισσότερα στοιχεία μετά τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, η οποία θα γίνει σήμερα.