GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εκτός τόπου και χρόνου ο Τζανακόπουλος.

Τζανακόπουλος για Ερντογάν: Στην Θράκη θα φάει και θα προσευχηθεί – Τίποτε άλλο Δηλαδή για να καταλάβει και ο ποιο κουτός στην χώρα μας μ...


Τζανακόπουλος για Ερντογάν: Στην Θράκη θα φάει και θα προσευχηθεί – Τίποτε άλλο

Δηλαδή για να καταλάβει και ο ποιο κουτός στην χώρα μας με την κυβέρνηση των σκιτζήδων και «ωχαδερφιστών» που έμπλεξε, δηλαδή, τι άλλο ήθελε ο επαγγελματίας ψεύτης κ. Τζανακόπουλος να κάνει ο σουλτάνος Ερντογάν στην Θράκη; Μήπως να την πάρει και να την πάει κατά Άγκυρα μεριά; Φαντάζομαι ότι του κ. Τζανακόπουλου ούτε κρύο θα του έκανε, ούτε ζέστη. Η Αθήνα να είναι καλά για να φιλοξενεί τις καρέκλες τους και τα άλλα στάχτη και μπούλμπερη.

Για να καταλάβετε ο κ. Τζανακόπουλος θεωρεί τιμή να έρθει ο δικτάτωρ Ερντογάν στην Θράκη μετά από 65 χρόνια. Άφερημ. Λέει ποιο κάτω ο «αφελής»; «Θα τον καλωσορίσουμε και θα θέσουμε στην ατζέντα όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τις δύο χώρες. Προφανώς θα συζητηθεί η κατάσταση στο Αιγαίο, το προσφυγικό-μεταναστευτικό, οι οικονομικές σχέσεις, σε σχέση με το εμπόριο, τις μεταφορές, την ενέργεια» ανέφερε κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών. Δηλαδή για να καταλάβουμε. Θα συζητήσουμε με ένα πολιτικό τυχοδιώκτη για το προσφυγικό, για τις οικονομικές σχέσεις και την ενέργεια. Είναι βέβαιο ότι ο άνθρωπος που παίζει τον ρόλο του επίσημου προπαγανδιστή δεν γνωρίζει ότι Τούρκοι και Έλληνες Επιχειρηματίες συνεργάζονται εδώ και δεκαετίες, περίμενε να το μάθει από τον Ερντογάν. Τώρα όσο για το μεταναστευτικό είναι απορίας άξιο τι θα μπορούσε κάποιος να συζητήσει με τον Ερντογάν σε αυτό το θέμα όταν ο εν λόγω κύριος, πιστός σε συγκεκριμένο σχέδιο άλωσης του πληθυσμού- βοηθάει και η κυβέρνηση σε αυτό με τις περικοπές και την φορολόγηση των παιδιών – των νησιών και της Θράκης, στηρίζει τις μυστικές του υπηρεσίες του να τους περνούν από την εδώ μεριά γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια τους διεθνής κανόνες. Απορώ τι θα πούνε μαζί του και ποιες δεσμεύσεις θα πάρει ο εν λόγο κύριος όταν επίσημα θεωρεί την χώρα μας πεδίο αντιπαλότητας και διεκδικεί κομμάτια της.

Όπως σημείωσε ο κ. Τζανακόπουλος, «προσδοκούμε ουσιαστική αναβάθμιση των σχέσεών μας, καθώς κάτι τέτοιο σε μία περίοδο ευρύτερης αποσταθεροποίησης στην περιοχή, θα παίξει καταλυτικό ρόλο και για την οικονομική ανάπτυξη και για τη βελτίωση των ειδικών σχέσεων τόσο μεταξύ της Ελλάδας με την Τουρκία, όσο και της Τουρκίας με την ΕΕ. Αναμένουμε να έχουμε εξαιρετικά εποικοδομητικές συζητήσεις». Προφανώς ο κ. Τζανακόπουλος ανακάλυψε τώρα την Αμερική ή θεωρεί τους κυβερνόντες πολύ ποιο έξυπνους ή ενδοτικούς; από όλες τις κυβερνήσεις που πέρασαν από την Ελλάδα και είχαν ψηλά στην ατζέντα την Ελληνοτουρκική φιλία αλλά την εγκατέλειψαν γιατί οι απέναντι ποτέ δεν θεώρησαν φιλική χώρα την Ελλάδα. Δηλαδή τι παραπάνω θα προσθέσει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το ζήτημα. Εκτός αν θεωρεί ότι η θεωρεία του ενδοτισμού και των «ανοικτών» συνόρων ευνοεί την Χώρα μας.

Ερωτηθείς σχετικά, απάντησε ότι στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη χώρα, ο Τούρκος Πρόεδρος θα επισκεφθεί τη Θράκη και τόνισε ότι «δεν αντιμετωπίζουμε με φοβικότητα τη συγκεκριμένη επίσκεψη, αντιθέτως θεωρούμε ότι στο πλαίσιο άσκησης των θρησκευτικών του πιστεύω, θα επισκεφθεί μία περιοχή που κατοικείται και από ομόδοξούς του». «Είναι μία εύλογη επίσκεψη» συμπλήρωσε, «αλλά από εκεί και πέρα υπενθυμίζουμε ότι η κυβέρνηση έχει πει σε όλους τους τόνους ότι η Συνθήκη της Λωζάνης εξακολουθεί να ισχύει και να δεσμεύει όλους όσους την έχουν υπογράψει».

Δηλαδή πόσο εκτός πραγματικότητας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένας κυβερνητικός εκπρόσωπος ο οποίος πιστεύει ότι ο Ερντογάν θα επισκεφτεί την Θράκη για να προσευχηθεί.

Οι άνθρωποι δεν έχουν χάσει απλά την επαφή με την πραγματικότητα αλλά είναι και Εθνικά επικίνδυνοι και για τελειώσει την κουβέντα του καφενείου ο κ. Τζανακόπουλος είπε ότι η επίσκεψη του κ. Ερντογάν στη Θράκη θα περιλαμβάνει «το προσκύνημα και ένα ιδιωτικό γεύμα, δεν θα περιλαμβάνει δηλαδή κάποιου άλλου τύπου εκδήλωση».