GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Άκουσον άκουσον. Αντί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τις μέρες των Χριστουγέννων να αυξήσει τα δρομολόγια, τα μειώνει

Έβρος: Αναστέλλονται δρομολόγια των τρένων τις ημέρες των γιορτών Είναι να τραβά τα μαλλιά της κεφαλής του ο πολίτης που τόσα χρόνια συντ...

Έβρος: Αναστέλλονται δρομολόγια των τρένων τις ημέρες των γιορτών

Είναι να τραβά τα μαλλιά της κεφαλής του ο πολίτης που τόσα χρόνια συντηρεί από το υστέρημα του μία εταιρεία του δημοσίου (έστω του πρώην) που εκτός από τα ατυχήματα, τις καθυστερήσεις τις όποιες ατασθαλίες και τις όποιες τέλος πάντων πανάκριβες υπηρεσίες που προσφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με ανακοίνωση της λέει ότι τις ημέρες των γιορτών θα μειώσει τα δρομολόγια της. Δηλαδή για να είναι κατανοητό, η παραπάνω “λαδιάρικη” εταιρεία, για άγνωστους λόγους, αποφασίζει να μην δουλέψει τις αργίες, βλέπεις “σκοτώνεται” στην δουλειά τις υπόλοιπες ημέρες.

Αν μία τέτοια απόφαση την έπαιρνε κάποιο υψηλόβαθμο στέλεχος σε οποιαδήποτε εταιρεία του κόσμου σε αυτό το μέγεθος, θα πήγαινε στο “πίτσ φιτίλι” στο σπίτι του.

Άντε και οι “χουβαρντάδες” της ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν θέλουν επιπλέον έσοδα, τον κόσμο που θέλει να εξυπηρετηθεί δεν τον σκέφτεσθε; Που ακούστηκε ένα “μαγαζί” τις μέρες που έχει δουλειά, αντί να αυξάνει τις παρεχόμενες υπηρεσίες του για να “κονομήσει”, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μειώνει τα δρομολόγια;

Αυτός είναι ακόμη ένας λόγος κοντά στους χιλιάδες, που πάει κατά διαβόλου η εταιρεία και πουλιέται για ένα ξεροκόμματο. Βρε δημοσιοσυντειρητοι, – ακόμη- τους Έλληνες φορολογούμενους που σας συντηρούσαν τόσα χρόνια δεν τους σκέφτεσθε τουλάχιστον τις γιορτινές ημέρες να τους πάτε στους δικούς τους ανθρώπους;

Δηλαδή για να γίνει ακόμη ποιο κατανοητό. Οι “φωστήρες” της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έβαλαν τον κοσμάκη να αγοράσει εισιτήρια και επειδή λέει δεν θα πραγματοποιήσει τα δρομολόγια, θα τους επιστρέψει τα χρήματα πίσω… αυτό έλειπε να του κρατήσετε και τα λεφτά του.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ


Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, όπως κάθε χρόνο, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς αναστέλλεται η κυκλοφορία ορισμένων τοπικών δρομολογίων του δικτύου, των προαστιακών γραμμών, καθώς και ορισμένων δρομολογίων στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη, λόγω των εορτών.
Οι επιβάτες ωστόσο που επρόκειτο να ταξιδέψουν το χρονικό διάστημα αυτό και έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια από φυσικά σημεία πώλησης, δικαιούνται επιστροφή του αντιτίμου των εισιτηρίων είτε σε μετρητά, είτε με τη μορφή “κουπονιού ταξιδιού”.

Για τους επιβάτες που έχουν αγοράσει τα εισιτήρια τους μέσω διαδικτύου, η επιστροφή του αντιτίμου γίνεται απευθείας στην πιστωτική τους κάρτα.

Συγκεκριμένα για τον Έβρο δείτε παρακάτω:

Κυριακή 31-12-2017, IC 90, Αλεξανδρούπολη – Δίκαια
Δευτέρα 01-01-2017, IC 91, Δίκαια – Αλεξανδρούπολη


Αναλυτικά οι αριθμοί των αμαξοστοιχιών που τα δρομολόγια τους θα ανασταλούν είναι οι εξής: