GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στο Εσκί τζαμί θα προσευχηθεί ο δικτάτορας και ο Κοτζιάς ακόμη ψάχνει δίαυλο επικοινωνίας με τον Ερντογάν. Μας δουλεύουν.

Ανεξάρτητα από αυτά που λέει ο ΥΠΕΞ της Ελλάδος που ακόμη ψάχνει να βρει δίαυλο επικοινωνίας με την Τουρκία, η Τουρκία συνεχίζει τα παιγν...

Ανεξάρτητα από αυτά που λέει ο ΥΠΕΞ της Ελλάδος που ακόμη ψάχνει να βρει δίαυλο επικοινωνίας με την Τουρκία, η Τουρκία συνεχίζει τα παιγνίδια της στην Θράκη στον υψηλότατο βαθμό της εξουσίας της με την παρουσία του Τούρκου δικτάτορα στην Κομοτηνή.

Τα υπόλοιπα που λέει ο κ. Κοτζιάς περί καλής γειτονίας είναι λόγια ανθρώπων οι οποίοι δεν γνωρίζουν, δεν θέλουν, κυρίως δεν αγαπούν την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Είναι δυνατόν ο εχθρός της Χώρας μας να “αλωνίζει” στην Θράκη και σύμφωνα με τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Κοτζιά, όπου σημειωτέων είναι ο μόνος σοβαρός άνθρωπος στην κυβέρνηση των μαθητευομένων μάγων, να είναι επιλογή του Ερντογάν αν θα πάει στην Κομοτηνή; Αυτήν την στιγμή ο ποιο αδαής, έχει αντιληφθεί ότι η Τουρκία απεργάζεται σχέδιο ανεξαρτητοποίησης της Θράκης τύπου Κοσσόβου έχοντας έτοιμη ακόμη και την σημαία της Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης και ο ΥΠΕΞ ακόμη μιλάει για δίαυλο επικοινωνίας με την Τουρκία.

Αν αυτά δεν είναι δείγματα ανικανότητας τότε σίγουρα ο ΥΠΕΞ και όλο το συνονθύλευμα που παριστάνει την Κυβέρνηση, μας δουλεύει.

Όπως λένε οι πληροφορίες ο Τούρκος Πρόεδρος παρά τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας θα έρθει στην Κομοτηνή την Παρασκευή στις 8 Δεκεμβρίου και θα «προσευχηθεί» στο Εσκί τζαμί γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας.

Αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ότι η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα, αφού τα έδωσε όλα στους δανειστές -σιγά να μην σταματούσε στην Θράκη – επιτρέπετε στον Ερντογάν δια στόματος ΥΠΕΞ, να αποφασίσει μόνος του αν θα επισκεφτεί την Κομοτηνή για να στηθεί το πανηγύρι τής ανεξαρτητοποίησης της Θράκης.
.