GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ξανθης

ΠΡΟΣ Τα αξιότιμα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής κ.κ. Ηλιάδη Θωμά Θεοδωρίδη Αναστάσιο Λύρατζη Πασχάλη Μποζ Ραμαδάν Χατζηευφραιμίδη Ιορδάν...

ΠΡΟΣ
Τα αξιότιμα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής
κ.κ.


Ηλιάδη Θωμά
Θεοδωρίδη Αναστάσιο
Λύρατζη Πασχάλη
Μποζ Ραμαδάν
Χατζηευφραιμίδη Ιορδάνη
Καρά Αχμέτ
Μυλωνά Γεώργιο
Μπαντάκ Σιαμπάν
τους εισηγητές των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης
Κοινοποίηση:

Γενικό Γραμματέα Δήμου Ξάνθης κ. Γκοδοσίδη Γεώργιο

Σας προσκαλούμε να προσέλθετε την 18 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημαρχιακό Κατάστημα (Πλατεία Δημοκρατίας) προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.6 του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α΄87).

Έγκριση δαπανών και διάθεση (δέσμευση) των πιστώσεων των ΚΑΕ του προϋπολογισμού οικ. Έτους 2017 (εισηγήτρια Ιουλία Ζούρα)

Έγκριση του από 13/12/2017 πρακτικό διενέργειας ηλεκτρονικού διαγωνισμού που αφορά την προμήθεια «Προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού» (εισηγητής Αθανάσιος Βαρελτζίδης)

Έγκριση του από 13/12/2017 πρακτικό διενέργειας ηλεκτρονικού διαγωνισμού που αφορά την προμήθεια «Απορρυπαντικών και συναφών ειδών έτους 2017» (εισηγητής Αθανάσιος Βαρελτζίδης)

Έγκριση του από 13/12/2017 πρακτικό ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης που αφορά την προμήθεια ξυλείας έτους 2017(εισηγητής Αθανάσιος Βαρελτζίδης)

Έγκριση του από 13/12/2017 πρακτικό ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης που αφορά την προμήθεια υλικών για σιδηροκατασκευές έτους 2017(εισηγητής Αθανάσιος Βαρελτζίδης)

Έγκριση ή μη πρακτικού φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας εκμίσθωσης, κοινόχρηστου χώρου έμπροσθεν κολυμβητηρίου εμβαδού 3.024τ.μ (εισηγήτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη)

Έγκριση ή μη πρακτικού φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας του καταστήματος Ε΄ στην οδό Π. Τσαλδάρη 115 (εισηγήτρια Αικατερίνη Μαυρομάτη)

Έγκριση φακέλου του έργου και κατάρτιση όρων δημοπρασίας του έργου: «Μελέτη πεζογέφυρας Κιμμερίων» (εισηγήτρια Αικατερίνη Μανά)

Εξουσιοδότηση της δικηγόρου του Δήμου Ξάνθης Ελένης Χατζηλιάδου για άσκηση έφεσης κατά της αριθμ.291/2017 απόφασης του Ειρηνοδικείου Ξάνθης (εισηγήτρια Ελένη Χατζηλιάδου)