GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Πόσα λαμπάκια πρέπει να βάλεις στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σου;

Αναρωτιέσαι πόσα λαμπάκια πρέπει να χρησιμοποιήσεις για το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου και ποιος είναι ο σωστός τρόπος να τα τοποθετήσει...


Αναρωτιέσαι πόσα λαμπάκια πρέπει να χρησιμοποιήσεις για το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου και ποιος είναι ο σωστός τρόπος να τα τοποθετήσεις; Ο floral design expert Michael Walter μοιράστηκε με το Real Simple τα επαγγελματικά μυστικά του.

Λαμπάκια: Ο «μαγικός» αριθμός
Σύμφωνα με τον Walter, για κάθε 30 εκατοστά ύψους του δέντρου θα χρειαστείς περίπου 100 λαμπάκια. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα χρειαστείς τουλάχιστον 600 λαμπάκια για ένα δέντρο ύψους δύο μέτρων.

Ωστόσο, ο Walter στολίζει ένα φυσικό και αρκετά παχύ δέντρο, οπότε ίσως θα πρέπει να προσαρμόσεις αυτόν τον αριθμό ελαφρώς προς τα κάτω για ένα μικρότερης διαμέτρου ή λιγότερο πλούσιο δέντρο.

Πώς θα τοποθετήσεις τα λαμπάκια
• Πριν ξεκινήσεις την τοποθέτηση, βάλε στην πρίζα τα λαμπάκια και τσέκαρε ότι δουλεύουν. Κράτα τα αναμμένα όσο τα τοποθετείς, ώστε να έχεις καλύτερη εικόνα για το αποτέλεσμα.

• Άρχισε να βάζεις τα λαμπάκια από το κάτω μέρος του δέντρου προς τα πάνω. Δούλεψε περιμετρικά αλλά απόφυγε τα προφανή μοτίβα ή το αυστηρό «σπιράλ». Ο στόχος είναι τα λαμπάκια να φωτίζουν το δέντρο «φυσικά».

• Μην ξεχνάς να τοποθετείς λαμπάκια και εσωτερικά στα κλαδιά, για να δημιουργήσεις βάθος και να πετύχεις ένα πιο πλούσιο αποτέλεσμα.