GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ενίσχυση των ψευτομουφτίδων έναντι των μειονοτικών βουλευτών της Θράκης

Δυο αναφορές Ερντογάν που θα πρέπει να ανησυχήσουν την Χώρα μας. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Ερντογάν στην Θράκη, από την συμπερι...

Δυο αναφορές Ερντογάν που θα πρέπει να ανησυχήσουν την Χώρα μας.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Ερντογάν στην Θράκη, από την συμπεριφορά του και από τις ομιλίες του, βγαίνουν κάποια συμπεράσματα που η Ελληνική πολιτεία πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη της και απλά στο άμεσο μέλλων θα πρέπει να εφαρμόσει τον νόμο της Ελλάδος.

Ο Ερντογάν εναγκαλίστηκε με τους ψευτομουφτίδες οι οποίοι πλέον θα διαχειριστούν καθαρά πολιτικές παρά θρησκευτικές αρμοδιότητες σε συνδυασμό με την αναφορά του στους μειονοτικούς βουλευτές όπου βγαίνει το συμπέρασμα πώς η Τουρκία δεν είναι και τόσο ικανοποιημένη από την δράση τους. Είναι βέβαιο ότι ο Σουλτάνος αγνοεί την δυνατότητα των Ελλήνων βουλευτών να επιλέγουν πώς θα κινηθούν πολιτικά. Προφανώς ο Ερντογάν νόμισε οτι οι Έλληνες βουλευτές είναι πιόνια και στρατιωτάκια μιας και η έννοια δημοκρατία καταλύθηκε στην γειτονική χώρα προ πολλού. Με αυτήν την λογική ο Ερντογάν στήριξε πλέον τους ψευτομουφτίδες μετατρέποντας τους στην ουσία το «μακρύ χέρι» της Άγκυρας στην Θράκη.

Μετά από αυτήν την δημόσια δήλωση και συμπεριφορά είναι στο χέρι της Ελληνικής Πολιτείας να «απομωνώσει» τους Έλληνες Πολίτες οι οποίοι δρουν κατά των συμφερόντων της Χώρας μας.