GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αναμονή έξι μηνών για ανανέωση διπλώματος στη Ροδόπη!!!

Προβλήματα αντιμετωπίζουν στη Ροδόπη όσοι θέλουν να αποκτήσουν δίπλωμα οδήγησης, αλλά και αυτοί που θέλουν να αναθεωρήσουν το υφιστάμενό ...

Προβλήματα αντιμετωπίζουν στη Ροδόπη όσοι θέλουν να αποκτήσουν δίπλωμα οδήγησης, αλλά και αυτοί που θέλουν να αναθεωρήσουν το υφιστάμενό τους, κυρίως επαγγελματίες οδηγοί. Το θέμα επανέρχεται στην επικαιρότητα, καθώς είναι πολλά τα παράπονα που διατυπώνονται στον “Χ” για τη λειτουργία της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

Η υποστελέχωση είναι διαχρονική, όμως έχει ενταθεί τα τελευταία χρόνια, με συνέπεια η παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες να είναι προβληματική.

Μόλις προ διμήνου ο “Χ” είναι αναδείξει το συγκεκριμένο θέμα, με τους ιδιοκτήτες σχολών οδήγησης να παρουσιάζουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στη δουλειά τους εξαιτίας αυτής της δυσλειτουργίας στη Διεύθυνση. Κατόπιν της δημοσιοποίησης του θέματος, δόθηκε προσωρινή λύση με την ανάθεση παράλληλων καθηκόντων σε υπαλλήλους άλλων υπηρεσιών της Περιφέρειας για χρονικό διάστημα δύο μηνών.

Η λύση προσωρινή και δεν έλυσε προβλήματα, όπως διαπιστώνουμε συνομιλώντας με επαγγελματία οδηγό. Τον συναντήσαμε έξω από τα γραφεία της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών, τα οποία επισκέφτηκε για πολλοστή φορά σε διάστημα έξι μηνών, αφού τόσος είναι ο χρόνος που περιμένει για την ανανέωση του διπλώματός του και την έκδοση του Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Ικανότητας (ΠΕΙ). Η μαρτυρία του είναι χαρακτηριστική: “Είμαι επαγγελματίας οδηγός, έχω κάνει τα χαρτιά μου από τον Ιούλιο του 2017 για ανανέωση διπλώματος, όμως ακόμα δεν έχει εκδοθεί. Αυτό το διάστημα κυκλοφορούμε με κίνδυνο και με προσωπική μας ευθύνη.

Δήμητρα Συμεωνίδου