GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με πέντε θέματα συνεδριάζει σήμερα το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων

  Με πέντε θέματα συνεδριάζει σήμερα το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων. Σε δημόσια τακτική συνεδρίαση συνέρχεται η Οικονο...


 

Με πέντε θέματα συνεδριάζει σήμερα το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων.

Σε δημόσια τακτική συνεδρίαση συνέρχεται η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αβδήρων, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Γενισέας (Δημαρχείο Δήμου Αβδήρων) στις 22 Δεκεμβρίου 2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:30 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ. Α΄/7.6.2010) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση προτάσεων 24ης ανάληψης υποχρέωσης δαπανών προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017, Διάθεση Πιστώσεων (εισηγήτρια Τσάκου Αρχοντία, Προϊσταμένη των Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών).

Έγκριση της μελέτης του έργου: «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΜΒΡΙΩΝ ΣΤΗ Δ.Ε. ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ και καθορισμός των όρων δημοπράτησής του» (εισηγητής: Δήμαρχος).

Συγκρότηση Επιτροπών Διενέργειας/Αξιολόγησης Διαγωνισμών και Επιτροπών Αξιολόγησης Ενστάσεων Προμηθειών και Υπηρεσιών έτους 2018 (εισηγητής: Κεμανετζής Παναγιώτης, Προϊστάμενος Τμήματος Προγραμματισμού, Οργάνωσης, Πληροφορικής & Διαφάνειας).

Έγκριση Νο2 πρακτικού για την αξιολόγηση των οικονομικών προσφορών διενεργηθείσης δημοπρασίας για τον Ηλεκτρονικό Ανοιχτό διαγωνισμό για την «Επισκευή και συντήρηση των Οχημάτων του Δήμου Αβδήρων», για τις ανάγκες του Δήμου Αβδήρων (εισηγήτρια: Μισκάκη Αμφιθέα, Πρόεδρος Επιτροπής διαγωνισμού προμηθειών).

Άσκηση ή όχι εφέσεως του Δήμου Αβδήρων κατά της με αριθ. 290/2017 αποφάσεως του Ειρηνοδικείου Ξάνθης (Ειδική διαδικασία περιουσιακών διαφορών)(εισηγητής: Μαυρομάτης Δημήτριος, Νομικός Σύμβουλος του Δήμου Αβδήρων).