GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θαύμα στα Κιμμέρια. “φύτρωσε” κτίριο της ΔΕΥΑΞ που βρωμοκοπάει σαν βόθρος και ο Τσέπελης δεν ξέρει τίποτε

Από το καλοκαίρι μας παραπονούνται κάτοικοι των Κιμερίων ότι από ένα μικρό κτίριο στην νότια πλευρά των Κιμμερίων που η ταμπέλα λέει ότι ...


Από το καλοκαίρι μας παραπονούνται κάτοικοι των Κιμερίων ότι από ένα μικρό κτίριο στην νότια πλευρά των Κιμμερίων που η ταμπέλα λέει ότι είναι της ΔΕΥΑΞ και που η μυρουδιά σαν από βόθρο δεν αφήνει τους γειτόνους, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, να ησυχάσουν και κλειδώνονται μέσα στα σπίτια τους ντάλα ο ήλιος με κλειστά πορτοπαράθυρα λόγω της βρόμας και αρκετοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται ποιόν ακριβώς εξυπηρετεί αυτό το κτίσμα.

Ρωτήσαμε τον Μ. Τσέπελη πρώην πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ και είπε ότι δεν γνωρίζει τίποτε.

Δεν ρωτήσαμε τον νυν πρόεδρο της ΔΕΥΑΞ να μας πει περί τίνος πρόκειται γιατί πιθανών να μην το γνωρίζει ο άνθρωπος. Παρ όλα αυτά περιμένουμε μία ενημέρωση.

Οι κάτοικοι των Κιμμ ερίων μας λένε ότι αυτή η κατασκευή έγινε επί ημερών Μ. Τσέπελη πρώην Προέδρου της ΔΕΥΑΞ.

Υποθέτουμε ότι η διοίκηση έχει συνέχεια.

Πρόεδρε της ΔΕΥΑΞ περιμένουμε μία απάντηση.

Για να μην βιαστούμε να κρίνουμε τον Μ. Τσέπελη καλό είναι να ακούσουμε τον κ. Σδρέβανο να μας πεί τι είναι αυτό το κτίριο – εμείς ξέρουμε – απλά θέλουμε να δούμε πόση υπευθυνότητα κουβαλάνε οι νυν και πρώην πρόεδροι της ΔΕΥΑΞ.

Πιθανολογούμε ότι αυτό το κτίριο που “φύτρωσε” έτσι ξαφνικά μέσα στον οικισμό ότι μάλλον δεν είναι και τόσο νόμιμο. Μακάρι να διαψευσθούμε.

Τώρα βέβαια το ερώτημα με το τι ακριβώς κάνουν τα τοπικά συμβούλια και ο κ. Μπαντάκ επικεφαλής της πρώην παράταξης Μπένη στα Κιμέρια, όταν δεν ασχολούνται με την καθημερινότητα των Κιμμεριωτών, προφανώς αυτά που απασχολούν τους Κιμμεριώτες είναι αλλουνού παπά ευαγγέλια. Αλήθεια κύριε Μπαντακ, εκπροσωπείς μία μεγάλη μερίδα ψηφοφόρων στα Κιμέρια με τι ακριβώς ασχολείσαι όταν δεν προωθείς τα θέματα των συγχωριανών σου;