GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τον μπελά τους βρήκαν οι υπάλληλοι του Δήμου Ξάνθης.

Τον μπελά τους βρήκαν οι υπάλληλοι του Δήμου Ξάνθης, μετά τη γενική κατακραυγή του κόσμου για το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο που επέλεξε ο Δ...

Τον μπελά τους βρήκαν οι υπάλληλοι του Δήμου Ξάνθης, μετά τη γενική κατακραυγή του κόσμου για το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο που επέλεξε ο Δήμος Ξάνθης να στολίσει.
Εχθές προσπαθούσαν με συρματόσχοινα να σηκώσουν τα κλαδιά του για να φαίνεται πιο μεγάλο…

Όπως κάθε τι που γίνεται στην Ξάνθη επί θητείας σημερινής Δημοτικής Αρχής, έτσι και το θέμα με τον Χριστουγεννιάτικο Στολισμό της πλατείας, προκάλεσε πολλές αρνητικές αντιδράσεις.

Μετά τη δημόσια κατακραυγή του κόσμου και τα όσα έδωσαν και πήραν στο διαδίκτυο, οι εργαζόμενοι του Δήμου βρήκαν τον μπελά τους, αφού για δεύτερη φορά, κλήθηκαν να παρέμβουν για να σώσουν ότι μπορούσαν από το ρεζίλεμα του φιάσκου της Πέμπτης για τον Δήμο «πρότυπο».

Εχθές, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Θωμά Ηλιάδη, προσπαθούσαν με δυο καλαθοφόρα –γερανοφόρα οχήματα, να σηκώσουν τα κλαδιά του κέδρου που επέλεξαν για Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, μπας και κάποια στιγμή αυτό μοιάσει με αυτό το οποίο αντιπροσωπεύει με τα λαμπάκια, αφού για Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, ούτε ο πιο φαντασιόπληκτος δεν μπορούσε να το δει. Η αποτυχία στις επιλογές διαδέχεται η μια την άλλη και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό, που ακόμα και οι όψιμοι φανατικοί υποστηρικτές του Δημάρχου, δυσκολεύτηκαν να παρουσιάσουν την κατάσταση, χρησιμοποιώντας τις πιο ήπιες εκφράσεις που θα μπορούσε κανείς.

Το κακό βέβαια, δεν είναι που κάποιοι έκαναν και πάλι λάθος επιλογές, αλλά πως οι εργαζόμενοι του Δήμου κλήθηκαν να ασχοληθούν ξανά με κάτι το οποίο είχαν ασχοληθεί πολύ πρόσφατα, αλλά και πως η Ξάνθη, σε κάθε περίπτωση αυτή την περίοδο, δεν έχει αυτό που της αξίζει, όπως και οι Ξανθιώτες.