GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Εκδήλωση για το σχολικό εκφοβισμό στο 7ο Γυμνάσιο Ξάνθης

Εκδήλωση για το σχολικό εκφοβισμό στο 7ο Γυμνάσιο Ξάνθης Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2018 από τις 17:00- 19:00 στο 7ο Γυμνάσιο Ξάνθης θα πραγ...


Εκδήλωση για το σχολικό εκφοβισμό στο 7ο Γυμνάσιο Ξάνθης

Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2018 από τις 17:00- 19:00 στο 7ο Γυμνάσιο Ξάνθης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση που θα αφορά στην παρουσίαση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υπηρεσιών συμβουλευτικής και πληροφόρησης “Live without Bullying” που δημιουργήθηκε από το Κέντρο Μέριμνας Οικογένειας και Παιδιού (ΚΜΟΠ) και είναι προσβάσιμο σε πραγματικό χρόνο σε όλα τα παιδιά που αντιμετωπίζουν θέματα ενδοσχολικού εκφοβισμού και έχουν πρόσβαση σε υπολογιστή.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει διαδικτυακή σύνδεση με την διευθύντρια του ΚΜΟΠ κ. Τορρένς, η οποία θα ενημερώσει για τον τρόπο χρήσης της πλατφόρμας και με την ψυχολόγο κ. Ρασιδάκη, η οποία θα δώσει χρήσιμες συμβουλές σε γονείς και εκπαιδευτικούς επί του θέματος. Η υποστήριξή σας και η προώθηση της εκδήλωσης σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και σε όλους τους πολίτες, θα ήταν σημαντική για τον Σύλλογό μας, αλλά κυρίως για τα παιδιά.