GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ακόμα 40 χρόνια θέλει για Δήμαρχο τον Χ. Δημαρχόπουλο η Νίκη Χοτζούδη, αλλά τους Ξανθιώτες τους ρώτησε;;;

Ακόμα 40 χρόνια θέλει για Δήμαρχο τον Χ. Δημαρχόπουλο η Νίκη Χοτζούδη, αλλά τους Ξανθιώτες τους ρώτησε;;; Μήπως της έδωσε κάποιος την εξο...

Ακόμα 40 χρόνια θέλει για Δήμαρχο τον Χ. Δημαρχόπουλο η Νίκη Χοτζούδη, αλλά τους Ξανθιώτες τους ρώτησε;;;
Μήπως της έδωσε κάποιος την εξουσιοδότηση για να ζητάει κάτι που αφορά τους Ξανθιώτες;;;


Συμπαθέστατη η Νίκη Χοτζούδη και ειλικρινά είναι δικαίωμά της να αναγνωρίζει το μεγαλείο του πολιτικού ανδρός που ακούει στο όνομα Χ. Δημαρχόπουλος, όμως όταν ζητάει για ακόμη 40 χρόνια να είναι Δήμαρχος ο σημερινός, κάτι που αφορά τους Ξανθιώτες, θα πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτική.

Η αγαπητή Νίκη Χοτζούδη, ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό του Χ. Δημαρχόπουλου στις τελευταίες Δημοτικές Εκλογές και επιλέχτηκε (από ποιον άραγε;;;) για το ρόλο του ξωτικού κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν ενόψει των Χριστουγέννων, το απόγευμα της Πέμπτης στην Κεντρική Πλατεία.

Φυσικά δε γνωρίζουμε αν η συμμετοχή της αυτή έγινε αμισθί ή έμμισθα και σίγουρα θα ήμασταν οι τελευταίοι που θα ασχολούμασταν με αυτό, μιας και πιστεύουμε πως όταν κάποιος δουλεύει θα πρέπει να αμείβεται κιόλας. Το να ζητάει όμως δια μικροφώνου το να συνεχίσει για ακόμα 40 χρόνια Δήμαρχος ο Χ. Δημαρχόπουλος, είναι σίγουρα κάτι προκλητικό και αυτό γιατί, ο συγκεκριμένος Δήμαρχος, κατά την άποψη του κόσμου, μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες αρνητικές κριτικές σε σχέση με τους προκατόχους του.

Να είναι για ακόμη 40 χρόνια Δήμαρχος Ξάνθης ο Μπάμπης πρότυπο κυρία Χοτζούδη για ποιον λόγο;;; Για να συνεχίσουν κλειστές οι παιδικές χαρές;;; Για να συνεχίσει το Κολυμβητήριο κλειστό;;; Για να κυνηγάει όλους όσους ήταν απέναντί του ή για να ασχολείται περισσότερο με το πώς δε θα μπορέσει το Κυβερνείο να βγάλει τραπεζοκαθίσματα στον χώρο όπου υπήρχε τόσα χρόνια η εξέδρα;;; Μήπως γιατί το «Ξάνθη πόλις ονείρων» το μετέτρεψε σε «Πάλης Ονείρων»;;; Μήπως γιατί παρά τις προεκλογικές του Δεσμεύσεις, το κέντρο της πόλης συνεχίζει μέσα στα σκοτάδια;;; Μήπως γιατί παραμένει εκείνο το τρισάθλιο σιντριβάνι της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, στην οποία μετείχε και ο κύριος Δημαρχόπουλος, κάτω από τον πλάτανο της κεντρικής πλατείας, το οποίο θα ξήλωνε;;; Μήπως γιατί καθάρισε, όπως οι φίλοι του λένε, εν ριπή οφθαλμού τον Τσέπελη, την Πυρνάρη ;;; Και για να τελειώνει εδώ η πλάκα αυτή. Όποιος ή όποιοι σας επέλεξαν, ακόμα και να προσφερθήκατε εθελοντικά κυρία Χοτζούδη, που αυτό πιστεύω πως έγινε, για έναν ρόλο συγκεκριμένο (ξωτικό), δε νομίζω ο συγκεκριμένος ρόλος να συνάδει με τα όσα επιλέξατε να πείτε δια μικροφώνου παρουσία χιλίων περίπου ίσως και λίγων παραπάνω πολιτών…