GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με τρία θέματα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου

Με τρία θέματα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου. Στις 27 Δεκεμβρίου 2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:...


Με τρία θέματα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης, την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου.

Στις 27 Δεκεμβρίου 2017 ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:00 συνέρχεται σε τακτική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης στο Δημαρχιακό Κατάστημα Ξάνθης και στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης και να παρθούν σχετικές αποφάσεις:

Έγκριση της με αριθμό 59/2017 απόφασης του ΔΣ του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης» σχετικά με την 5η αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. Έτους 2017 (εισηγητής Ηλίας Κρασούλης).

Έγκριση της με αριθμό 50/2017 απόφασης του ΔΣ του ΝΠΔΔ με την επωνυμία «Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Ξάνθης» σχετικά με την έγκριση προϋπολογισμού οικ. Έτους 2018 (εισηγητής Ηλίας Κρασούλης).

Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος και αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. Έτους 2017 (εισηγητής Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος Πρόεδρος Εκτελεστικής επιτροπής).