GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνελήφθη ο 25χρονος «Δράκος» των Αμπελοκήπων – Κυνηγούσε γυναίκες με κολάν και τακούνια

Ο νεαρός άντρας είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Μια περιοχή με έντονη την παρουσία φοιτητόκ...




Ο νεαρός άντρας είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Μια περιοχή με έντονη την παρουσία φοιτητόκοσμου καθώς εκεί βρίσκονται πολλά μπαρ, μεζεδοπωλεία και ταβερνάκια, μια περιοχή με εύκολη πρόσβαση λόγω και του μετρό.

Ο 25χρονος «Δράκος» έμενε στη Νέα Σμύρνη και όταν έπεφτε το σκοτάδι, πήγαινε με το αυτοκίνητό του στους Αμπελόκηπους και «την έπεφτε» σε γυναίκες.

Του άρεσαν αυτές που φορούσαν κολάν ή μίνι και παπούτσια με ψηλά τακούνια. Μόλις έβλεπε μία γυναίκα ντυμένη έτσι, «ερεθιζόταν» και έβαζε μπρος το άρρωστο σχέδιο του.

Άρπαζε τα θύματά του από το λαιμό και αφού τα ακινητοποιούσε, τα έγδυνε. Στη συνέχεια χάιδευε τις γυναίκες στα γεννητικά τους όργανα.

Σε βάρος του έχουν γίνει τουλάχιστον 7 καταγγελίες. Η δράση του ξεσκεπάστηκε από κάμερες ασφαλείας στις οποίες έχουν καταγραφεί οι άσεμνες, βίαιες πράξεις του 25χρονου.

enikos.gr