GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στις 14/12

Στα πλαίσια των ενημερωτικών συναντήσεων που έχει προγραμματίσει η ΑΔΕΔΥ για την καλύτερη προετοιμασία της 24ωρης Απεργιακής Κινητοποίηση...


Στα πλαίσια των ενημερωτικών συναντήσεων που έχει προγραμματίσει η ΑΔΕΔΥ για την καλύτερη προετοιμασία της 24ωρης Απεργιακής Κινητοποίησης στις 14 Δεκεμβρίου 2017,επισκέφτηκε τον Έβρο, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Γκότσης Στάθης, προκειμένου να επισκεφτεί εργασιακούς χώρους και να ενημερώσει τους δημοσίους υπαλλήλους της περιοχής μας πάνω στις τρέχουσες εξελίξεις στο δημοσιοϋπαλληλικό χώρο και τα νέα δυσβάσταχτα μέτρα που πρόκειται να έρθουν.

Ο Στάθης Γκότσης, μαζί με τον Παναγιώτη Τσίρτση, Πρόεδρο του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Έβρου, παρέθεσαν κοινή Συνέντευξη Τύπου καλώντας τους πολίτες στον αγώνα για ,να διεκδικήσουν μισθούς και συντάξεις αξιοπρέπειας, για την αντιμετώπιση της ανεργίας, για την προαγωγή της δημόσιας Υγείας και Παιδείας, της περίθαλψης και της Κοινωνικής Ασφάλισης. Ένας αγώνας ο οποίος είναι τώρα περισσότερο αναγκαίος από ποτέ.

Κι αυτό γιατί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, συνεχίζοντας την πολιτική των προκατόχων της , φέρνει για ψήφιση στη Βουλή έναν προϋπολογισμό λιτότητας, δυσβάσταχτης φορολόγησης, όπου για μια ακόμη φορά οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι μικρές επιχειρήσεις καλούνται να σηκώσουν τα βάρη των δημοσίων εσόδων, όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι.