GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κιλιντζάρογλου: Έλληνες κατέλαβαν 18 νησιά

Πόση τρέλα χωράει ο Τουρκικός νους και τι κρύβουν όλα αυτά εκτός από τα πετρέλαια του Αιγαίου; Ένα ερώτημα που οι Εθνικές Υπηρεσίες Ασφαλ...


Πόση τρέλα χωράει ο Τουρκικός νους και τι κρύβουν όλα αυτά εκτός από τα πετρέλαια του Αιγαίου;
Ένα ερώτημα που οι Εθνικές Υπηρεσίες Ασφαλείας της Ελλάδος έπρεπε να γνωρίζουν με σκοπό να υποστηρίξουν τον σχεδιασμό της Εξωτερικής Πολιτικής της Χώρας μας ίσως διαφορετικά με σκοπό να αναπτυχθούν συμμαχίες οι οποίες θα μπορούσαν να λειτουργείσουν ανατρεπτικά σε αυτό το παραλήρημα των δηλώσεων των Τούρκων αξιωματούχων. 


Νέο τουρκικό παραλήρημα για το Αιγαίο – Προκαλεί ο Κιλιντσάρογλου δηλώνοντας 18 νησιά υπό κατάληψη από Έλληνες


Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο αρχηγός της τουρκικής αντιπολίτευσης…
Λίγες ώρες μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις εκπροσώπων του ακροδεξιού τουρκικού κόμματος για τα ελληνικά νησιά, ο Κιλιντσάρογλου μιλώντας στο Haberturk επανέλαβε τις προκλήσεις του λέγοντας ότι 18 νησιά θα έπρεπε να ανήκουν στην Τουρκία ενώ έστρεψε τα βέλη του κατά του Πάνου Καμμένου.







«Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας με απείλησε και είπε: “Μολών λαβέ. Τα 18 νησιά να δούμε, μπορείς να τα πάρεις;”. Αν αυτοί είναι εθνικιστές, αν αυτοαποκαλούνται έτσι τουλάχιστον θα έπρεπε να απαντήσουν στον υπουργό Άμυνας της Ελλάδας, δηλώνοντας: “Πως μιλάς με αυτόν τον τρόπο;”.

Εγώ το λέω. Τα 18 νησιά είναι υπό κατάληψη από τους Έλληνες στρατιώτες».